Deiton Posted November 24, 2021 Share Posted November 24, 2021 (edited) Witam , jak myślicie ciąć już ? Wiem że standardowa odpowiedź będzie zależy jaki chcesz mieć haj. Ale chcę wiedzieć jak według waszej opinii to wygląda, kiedy wy byście kosili? 😀ps słupki robią się bursztynowe i są pojedyncze już gdzie nie gdzie.. Edited November 24, 2021 by Deiton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wloczykij Posted November 25, 2021 Share Posted November 25, 2021 (edited) Trzymałbym jeszcze, btw, chodzi o kolor trichomów, a nie pistli :) Edited November 25, 2021 by Wloczykij Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AligatorOzi Posted December 2, 2021 Share Posted December 2, 2021 30% bursztynów mininum. aczkolwiek zauważyłem ze nie trzeba patrzeć pod lupą tylko trzymać aż boby będą ładnie wyglądać, wtedy napewno bursztynki tez się znajda. Nie ma co wcześniej ścinać bo jak wyschnie to Uj z tego będzie i denerwować się trymowaniem 😄 czekaj aż będą ładnie napuchnięte lub nie zauwzysz progresu lub zauważysz kolorki już dobre lub kiedy same pow ze końcówka, zauważyłem tez ze nawet jak masz mleczne i dasz iceflush i woda 13dni to zaczynaja się pojawiać bursztyny. dziewczyny powiedza ci, sam to wyczujesz. Nie licz czasu tylko daj im żyć. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbi4 Posted January 16 Share Posted January 16 W dniu 2.12.2021 o 11:19, AligatorOzi napisał: 30% bursztynów mininum. Byłbyś wstanie dać info skąd to się wzieło? Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AligatorOzi Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) @tbi4Z palenia topów 😄 i ścinki w rożnym stadium. Tez dużo ma od siebie odmiana, nawet mleczne potrafią przyjemnie kopać ale zauważyłem ze min 30% burszt zawsze zadawalaja Edited January 16 by AligatorOzi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tbi4 Posted January 16 Share Posted January 16 1 minutę temu, AligatorOzi napisał: nawet mleczne potrafią przyjemnie kopać ale zauważyłem ze min 30% burszt zawsze zadawalaja Im więcej czytam... plus Twoja wypowiedź, uświadamia mnie za szybko swoje zbiory zebrałem XD hahahah, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AligatorOzi Posted January 16 Share Posted January 16 (edited) 1 godzinę temu, tbi4 napisał: Im więcej czytam... plus Twoja wypowiedź, uświadamia mnie za szybko swoje zbiory zebrałem XD hahahah, dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam! Jeszcze nic straconego, zostaw w słoiki na miesiąc i będzie klepać, Sherbet mi nie wyszedł ale po miesiącu ponad curringu ma jeszcze potencjał. wiesz jaki według mnie najlepszy wyznacznik? Kiedy widzisz ze szczyty bobow wyglądaja na dojrzałe, tak ze widzisz ze nic z niego nie wyrośnie tylko wyglada już jak gotowy bob. Edited January 16 by AligatorOzi Nie ma za co! Pytaj o wszystko, co wiem to odpowiem :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts