Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Barneys Farm HPS150

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Nazwa nasion i producenta: 
(1) Gorilla Zkittelz

(2)Purple Punch

(3) Weeding Cake  

(4)  Blue Gelato 41 
(5) Critical Kush

Rodzaj i moc lamp: HPS 150w CoolTube Prima Klima 

Fotoperiod (czas świecenia): 18/6 weg flo 12/12 
Namiot uprawowy / growbox, wymiary: 50x50x120  0,25 
Rodzaj podłoża i wielkość donic:  Ziemia BioBizz Light Mix  i doniczki 11l
Nawozy: Bio Tabs zestaw startowy do tego bio bloombastic i PK od bio tabsa 
Wentylacja, przepustowość (m3/h): wentylator kanałowy BlackOrchid Mixed-Flo 145-187 m3/h z regulatorem obrotów  i filtr 150m3

A wiec lecimy dalej po 2 panie w doniczce mam nadzieje ze się nie zawiodę a z miejscem damy radę 🤣

2975BE06-52FB-44E5-95C2-16DDACB2204E.jpeg

Edytowane przez Esned
  • Like 1
  • Upvote 1
Opublikowano

Uwazaj na Purple Punch okropny smierdziel, no i MOC jest jak piącha.

Z fartem do mety :toptop:

Opublikowano

@ichikaru 

54 minuty temu, ichikaru napisał:

Widzę nowe życie ;D Gorilla Zkittlez? Niezłe combo. Goryl ma zajebistą moc a Zkittlez delikatny smak ;D

Pięć roślinek? Czy kiełkujesz w razie "gdyby"?

Założenie jest takie lecą po 2 do doniczki blue gelato i Critical kush lecą razem oznacza je sobie bez żadnego problemu 👍 oj tak myśle ze teraz rozsadza boksa  zobaczysz w podsumowaniu poprzedniego grow  jak mi wyszedł liberty haze od barney farm  🙈  myśle ze się nie zawiodę oby wykiełkowały  👻  jeszcze tamte się susza  potem mycie wymiana żarówki i lecim dalej 😁

• Like 1
Opublikowano

Bardzo różne feno 4 krzaki 4tyg weg po topie 40, 60, 80, 90 wysokości, potrzebują dużo papu.

Opublikowano (edytowane)
22 godziny temu, Esned napisał:

@Cannabear lepiej powedz jak duże i wysokie rosną 😅❤️ Bym nie przesadził z wegiem 👍 

Po barneyu wszystkiego się możesz spodziewać,hermy mutant i wsio zło,omijam tego bredera z dala☀️.

Ja na 11 l dałem 2 tabsy i już podpalony 1 krzak,przenawożenie azotem.

Końcówki żółte jak kupa po kebsie

Jak wrócę do szałasu jebn3 ci foty.

Edytowane przez Bluregard
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)

@Bluregard teraz to mnie wystraszyłeś 🥺

Ja właśnie tez zamówiłem 11l i dam 2 wtedy a te 0,5 pokrusze  rozsypie i ziemia podsypie i potem podleje obficie woda. dam jakoś jak na flo zaczną wchodzić zobaczymy jak będę wyglądały 🤷‍♂️

Blue Gelato widzę ze już puszcza kielek w szklance po 24h  a reszta tylko zatonęła jak tytanik 🤣

Edytowane przez Esned
Opublikowano (edytowane)

Słabo tu widać bo miota nimi wiatrak,ale żółte skręcone końcówy wygięte do góry,jak będę podlewał koło 20 stej jebnę lepsze foty wyłączę mieszak.

W sumie to huy nie przenawożenie ele biotabsy mają moc.

Półtora tabsa na 11 l,taka obserwacja.👍

Trzy połówki na krzak w 11l

IMG_20210219_171058.jpg

Edytowane przez Bluregard