Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Wszystkie siedzą w ziemi spotowej oprócz mazarow. Trzy ES mają trochę mało słońca a mazarom coś odjebało. I trochę chłodno w nocy

Edytowane przez walewiaderko
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, walewiaderko napisał:

Wszystkie siedzą w ziemi spotowej oprócz mazarow. Trzy ES mają trochę mało słońca a mazarom coś odjebało. I trochę chłodno w nocy

Skad masz nasiona auto mazar? U mnie ten sam problem - byl problem z kielkowaiem, a teraz jest problem bo za bardzo nie chce im sie rosnac xD

Edit: ja kupywalem nasiona dutch passion

Edytowane przez Gość
Opublikowano (edytowane)

Dzień 27, dużo padało to podsypalem po garści dolomitu dookoła sadzonek. Niech mi ktoś napisze czy w ogóle można tak sypać😄

Opublikowano (edytowane)

Wczoraj i dzisiaj dostały po litrze wody z nawozem, ok. 90 procent zalecanej dawki. Z lst na największym Early Skunku narazie się wstrzymałem. Jakby ktoś mi powiedział że mają 40 dni to bym nie uwierzył 😄 Fotki z dzisiaj :weed_hi:

Opublikowano

Wczoraj roślinki dostały po 2l wody z biohumusem, dzisiaj po litrze czystej. Powiem wam że jest różnica między ziemią spotową a dobrą. Ten największy early skunk to jedyny (i automaty) z ziemią lepszej jakości. Jeden auto mazar już kwitnie, co? Foty z dzisiaj

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+