CFL 200 2100k + 50W LED [0,32m2] [AF] Critical Kush, LSD, Amnesia XXL, Mobydick, Gorilla Glue, AK420 [HAF]
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
No i deumifikator sprawuje sie dobrze. Ale i tak trzeba ręcznie ustawiać by wszystko hulało tak jak trzeba. Moze ja za bardzo na to patrze ale potrafię 2 razy dziennie zmieniać wartości 😂🤣😅 -
Siemaneczko. Za zestaw dałem 1150 bez wiatrakow. Wiec musiałem dokupić 2 wiatraki za jakies 80 euro z zniżka. Sprzęt sprawuje sie zajebiscie. Pierwszy raz mam taki sprzet wiec jestem zadowolony. Też ciezko mi porównać ale wiem ze np gorszy jest namiot bo ma tylko d600 a w spiderfarmer czy ac infinity jest d2000. Chodzi o penetracje światła. Ale patrzyłem to taki zestaw od ac infinity koszt 1900 euro bez pochłaniacza wilgoci. A ze mam oddzielny pokój to darowałem sobie wywalenia hajsu. -
Przez Eolenis · Opublikowano
Wyglądają pięknie. Ile kosztował ten zestaw jeśli można zapytać? Ja mam podobny tylko /2 I nie mam dehumidifier tylko zwykły z temu. Jak się sprawuje ? -
Roslinki rosna zdrowe i ładnie sie wyciągają. Ale nurtuje mnie jedna rzecz. Moze zostawić by rosły? Ładnie idą do gory a mam duzy zapas miejsca. Jest teraz 11 dzien od przełączenia na flow. Czy przekładać jakoś jeszcze? Wkurza mnie siatka bo ma duze oczka i po bokach jej nie ma. Odstaje na jakies 15 cm z każdej strony. Na roślinki po prawej nie patrzcie. Dopiero co podlałem. -
Oko cyklonu 😄 no oki 🙂 Nie miałem zamiaru wchodzić w twoje kompetencje 😛 No to git. chce widzieć rezultaty 😛 Powodzonka niech rosną zdrowe. Buch z tobą 😉
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts