-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ElElDee · Opublikowano
I to normalnie psikać na roslinki i w powietrze? -
Przez kolober · Opublikowano
Jeżeli coś zaatakuje twoje roślinki to polecam ten preparat i jeden oprysk pozwolił pozbyć się wciornastek na balkonie i w namiocie. Mega skuteczny środek ale działa na insekty ssące i te które jedzą nasze rośliny po iewaz on się wchłania w roślinę. -
Przez kolober · Opublikowano
Będzie pięknie💪 teraz tylko dobra temperaturę utrzymywać na stretchu czyli między 26° a 28° i wilgotności od 55% do 65% jest akceptowalne ale ja staram się trzymać 60% taki środek 😉 i dzisiaj u Skunk Kush 1 pojawiły się pierwsze preflowery i zaraz zacznie dziać się magia. Wczoraj tak sobie leżałem i zastanawiałem się który z etapów rozwoju konopi jest moim ulubionym i doszedłem do wniosku ze kurwa wszystkie 🤣🤣🤣 Uwielbiam obserwować jak wychodzą z ziemi a później się rozwijają i dużo osób twierdzi że od połowy kwietnia wieje nudą ale się mylą jak dla mnie. Dlatego że procesy dojrzewania też są ciekawe tyle że nie na pierwszy rzut oka ale jak zaczniesz obserwować trichomy i tak dalej to też jest magia i mega ciekawie 😉 -
Przez ElElDee · Opublikowano
Aktualizacja Dzień: 17, od przebicia kiełków. Podlane: Po 250ml na roślinkę. ActiVera Alg-a-Mic Root Juice Bio-Heaven Mieszanka Mikoryzy i Trichodermy + bakterie Światło: 35%, 60cm Temperatura i wilgotność: Dzień: 24-26c 65-70% Noc: 21-23c 60-65% Siemanko, wrzucam kolejne fotki, młode wypiły te 150ml jak bimberek z kieliszka. Ziemia strasznie sucha, woda wypita to znaczy, że korzenie rownież ładnie się rozwijaja (chyba, że się myle.) Aktualnie Mimosa ma 16cm wysokości, God i Cake są delikatnie niższe. Kolejne podlewanie bedzię najprawdopodobniej 20 dnia, zobacze jak poradzą sobie teraz. Zbiłem juz troche wilgotność, bo w sumie trochę się zapomniałem, ze już mają ładne wachlarze i piją korzeniem, a liścmi się bedą chłodzić. Grzyki robią swoje, nawet jak delikatnie chce sprawdzić wilgotność podłoża to czuć, że wszedzie z góry leca już korzenie. Na Mimosie są 3 kropki na dolnym liściu, nawilżacz się skroplił i przypaliło delikatnie od lampy, ale już jest przestawiony, żeby więcej mi tak nie robił. Nie zauwazyłem innych dolegliwości, liście mają ładny i jednolity kolor, łodyga rośnie i grubnie zdrowo, zwiększyłem moc wyciągu i wentylatora, żeby lepiej mieszał powietrze w boxie. Jakieś kolejne porady? Bio Grow kiedy dodawać? Uprzedzając pytania, te dwie doniczki w tle, są postawione do eksperymentu, wrzuciłem tam dwa automaty, jak się przebiją i bedą rosły to najmocniejszy zostanie w boxie, drugi pójdzie do znajomego. Widziałem też, że dużo osób daje kubeczki przeźroczyste na kiełki, to żeby zachować wilgotność? -
Przez Eolenis · Opublikowano
No zdrowo na prawde wygladają. Gęste, soczysto zielone👌👌 Jak tak dalej pójdzie to bedzie grubo😆
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts