Skocz do zawartości
thc-thc

darmowe nasiona marihuany

Recommended Posts

Opublikowano

Jak mam być szczery to słabo to wygląda :Facepalm: przynajmniej w moich oczach amatora... doświadczenie mi podpowiada żeby sadzić w małych donicach, czekać aż roślinki zbudują system korzeniowy i wtedy przesadzać do większych donic... i wsadzać po same pierwsze listki do ziemi już w docelowe... teraz masz takie patyczaki... ;D Tak czy siak konopie to takie chwasty że rosną i dają plony nawet w piasku(no może nie próbowałem piasku z piaskownicy, ale w prawdę słabej glebie sadziłem na out, lałem nawozami i plony były dobre) 😄 Jeżeli ich nie zabijesz to finalnie coś zbierzesz :S5: Trzeba tylko pamiętać że każda decyzja/pomyłka ma wpływ na ilość i jakość plonu jaki zbieramy i tego nie da się uniknąć :weed_victor:

• Upvote 3
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, Pomidorek napisał:

Jak mam być szczery to słabo to wygląda :Facepalm: przynajmniej w moich oczach amatora... doświadczenie mi podpowiada żeby sadzić w małych donicach, czekać aż roślinki zbudują system korzeniowy i wtedy przesadzać do większych donic... i wsadzać po same pierwsze listki do ziemi już w docelowe... teraz masz takie patyczaki... ;D Tak czy siak konopie to takie chwasty że rosną i dają plony nawet w piasku(no może nie próbowałem piasku z piaskownicy, ale w prawdę słabej glebie sadziłem na out, lałem nawozami i plony były dobre) 😄 Jeżeli ich nie zabijesz to finalnie coś zbierzesz :S5: Trzeba tylko pamiętać że każda decyzja/pomyłka ma wpływ na ilość i jakość plonu jaki zbieramy i tego nie da się uniknąć :weed_victor:

Bałem się sadzić w mniejszych, wiec od razu dałem do docelowych. Patyczaki, ale jeszcze urosną ;33, jutro podeśle fotki jak to wyglada. Dzięki za taką wypowiedz, bo przynajmniej już wiem co znów źle zrobiłem, następnym razem(jak będę mógł), to zrobię tak jak piszesz, doświadczenie z czasem.

Edytowane przez qwerty315
  • Upvote 1
Opublikowano (edytowane)

Jak sadzisz w docelowych zawsze zostaw 10 cm miejsca w razie gdyby właśnie tak się stało.

P.S.

Sadzenie w docelowej to dobry pomysł bo daje lepsze rezultaty i mniejszy stres. Chociaż jedyny minus to słabsza kontrola nad kiełkiem

Edytowane przez ichikaru
  • Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, ichikaru napisał:

Jak sadzisz w docelowych zawsze zostaw 10 cm miejsca w razie gdyby właśnie tak się stało.

P.S.

Sadzenie w docelowej to dobry pomysł bo daje lepsze rezultaty i mniejszy stres. Chociaż jedyny minus to słabsza kontrola nad kiełkiem

W jakim sensie 10 cm miejsca? Co masz na myśli? 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Mogą kiełkować do tygodnia nawet. Moje po 8 dniach się pokazało poprzednio(ale z mojej winy).

Cała reszta mniej więcej 5-6 dzień. 

Gdzieś także czytałem, że gdy długo kiełkuje to się dobrze ukorzenia 🙂

Edytowane przez ichikaru
  • Upvote 1
Opublikowano

Tak się to prezentuje na dzień dzisiejszy, niestety drugie nasionko również nie podołało sprawie, wiec za kilka dni wleci Auto window XXL, wiec box będzie się prezentował 3x auto Ak47 2.0 1x auto window XXL(o ile wykiełkuje), a trzy pozostałe rosną całkiem dobrze.

EFF57A0E-6230-458F-AC2A-F6B95E241533.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Slabo to coś wygląda. Daj ich zdjęcie bez tego światła i z bliska.

Tak właściwie jakie proporcje ziemia/perlit? Wydaje mi się za dużo ziemi i może być problem z drożnością.

Edytowane przez ichikaru
  • Thanks 1
  • Haha 1