-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka1 comment
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Masz rację Macky nie ma co się denerwować niech sobie każdy uprawia jak chce i nic mi do tego niech regulują to ph przy organice i krzywdzą mikrobiologie ja już się na ten temat nie wypowiadam tu na forum bo co po niektórym się tego nie da przetłumaczyć -
Przez Macky · Opublikowano
Panowie spokojnie bez nerwów. Fakt faktem uprawa organiczna i zwykła to dwie różne szkoły, tak samo jak hydro, czyli trzecia opcja. -
Chujowe książki musisz czytać skoro nie wiesz że jak masz bogatą glebę w mikroorganizmy i wodę 7,2 ph z kranu to nie musisz regulować ph bo zrobią to za ciebie mikroorganizmy juz parę takich jak ty było tutaj na forum i też o to płakali a ich mokre palenie nie wazylo tyle co moje suche -
Przez Men_of_Rust · Opublikowano
Braku wiedzy nie nadrobisz chamstwem i napinaniem się. Usiądź do książek i poczytaj sobie trochę o konopiach jak i ogólnie o botanice. Ja nie będę ci tłumaczył bo nie jestem po to na tym forum. Zajrzyj za jakieś 6 tygodni na moją relację to się wtedy razem pośmiejemy. -
XDDDDDDD to prześwietl jego poczynania w tej samej ziemi co ja mam też nie reguluje ph zapierdalaj do lasu z Konewka z wyregulowanym ph Lub podlej trawę na podwórku też oczywiście z wyregulowanym ph żeby ci koloru nie straciła pozdro szkoda mi czasu na takich jak ty
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts