Minimaxi Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 (edytowane) postanowilem jednak zrobic jak gigit ze srebra bo za darmoche :) po paru godzinach wyszedl mi taki brazowy plyn, na dole byl jakis osad ktory odcedzilem sitkiem, opryskiwalem juz klona 3 razy, od soboty, narazie nic sie nie dzieje, bede pryskal przez tydzien tak jak na innym forum wyczytalem typo robil jak sie nie uda to trudno, mam jeszcze 2 klony w razie w, ale zawsze to jakies nowe doswiadczenie hehe Edytowane 16 Września 2019 przez Minimaxi 1 Cytuj
Minimaxi Opublikowano 18 Września 2019 Opublikowano 18 Września 2019 nadal bez zmian, tzn.. tak jakby sie te listki przy lodydze podgiely bardziej ale moze sobie wkrecam Cytuj
gigit Opublikowano 19 Września 2019 Autor Opublikowano 19 Września 2019 ten proces trochę traw wiec bądź cierpliwy, pryskaj tak z 10 dni Cytuj
Macky Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 zmiana płci trwa, mi do 2 tygodni czasami potrafi... Cytuj
gigit Opublikowano 19 Września 2019 Autor Opublikowano 19 Września 2019 W dniu 16.09.2019 o 20:23, Minimaxi napisał: na dole byl jakis osad ktory odcedzilem sitkiem nie jestem pewien ale to chyba był trochę błąd z Twojej strony, osobiście bym to zostawił i po prostu przed każdym opryskiem dobrze wymieszał roztwór. Cytuj
Goku Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 Robiłeś w wodzie zdemineralizowanej.? Na obu kablach srebro . i tylko srebro w wodzie było.? Ten kolor co masz dla mnie jest nie taki jak powinien być . Cytuj
Minimaxi Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 4 godziny temu, Goku napisał: Robiłeś w wodzie zdemineralizowanej.? Na obu kablach srebro . i tylko srebro w wodzie było.? Ten kolor co masz dla mnie jest nie taki jak powinien być . tak jak ogladalem na innych stronach to rozne te roztwory wychodzily, i przezroczyste i metne i takie brazowe tez, nie wiem chyba zaczyna sie cos dziac po 7 dniach opryskiwania bo pomarszczylo liscie to chyba dziala!!!!!!:: moge juz drugiego klona ktorego bede zapylac przelaczyc na 12/12??? Cytuj
Minimaxi Opublikowano 7 Października 2019 Opublikowano 7 Października 2019 (edytowane) ej, udalo sie!!!!!!! hahahaha bez kitu, to jest proste jak jeb***e haha szkoda ze nie znalem tej metody wczesniej @gigit dzialaj, da sie !!!!!! Edytowane 7 Października 2019 przez Minimaxi Cytuj
gigit Opublikowano 22 Października 2019 Autor Opublikowano 22 Października 2019 Gratuluję. Jeszcze chwilę i zacznę też działać. Czekam aż podrosną i przełączę na kwitnienie. Cytuj
gigit Opublikowano 23 Listopada 2019 Autor Opublikowano 23 Listopada 2019 Zrobiłem srebro koloidalne, oprysk stosuje chyba już 7 dzień... Efekt jak na razie wydaje mi się mizerny... Przyznaje że nie miałem wody destylowanej i zrobiłem to na kranówce filtrowanej przez brita. Cytuj
Recommended Posts