Wants10 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) Ktoś coś pomoże? Edytowane 18 Lipca 2019 przez Wants10 Cytuj
Minimaxi Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 nooo, opryskaj czyms owadobojczym Cytuj
Wants10 Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 13 minut temu, Minimaxi napisał: nooo, opryskaj czyms owadobojczym No działam ale te czarne kropki zastanawiają Cytuj
Minimaxi Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) a umknela mi ta fota i nie zauwazylem hehe te czarne plamy to nie niedobory (ale pewnie ktos zaraz palnie ze to braki fosforu hehe), to grzyb, bo pewnie w ostatnim czasie popadalo u ciebie na spocie albo za duzo podlewales gdy teraz temperatura byla nizsza i z wilgoci sie to dziadostwo wzielo Edytowane 18 Lipca 2019 przez Minimaxi Cytuj
Wants10 Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 48 minut temu, Minimaxi napisał: a umknela mi ta fota i nie zauwazylem hehe te czarne plamy to nie niedobory (ale pewnie ktos zaraz palnie ze to braki fosforu hehe), to grzyb, bo pewnie w ostatnim czasie popadalo u ciebie na spocie albo za duzo podlewales gdy teraz temperatura byla nizsza i z wilgoci sie to dziadostwo wzielo Jakieś środki stosować na tego grzyba czy słońce wystarczy? Cytuj
Minimaxi Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 teraz bedzie cieplej znowu to daj ziemi przeschnac i moze temperatura zatrzyma rozwoj grzyba i skonczy sie happy endem, a jak nie to jakis previcur energy by sie chyba przydal Cytuj
Recommended Posts