Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

• 4 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano (edytowane)

🙂 o popatrz ludzie mają konta na różnych forach ciekawe dla czego hmmm... 

Edytowane przez Gość
Opublikowano
W dniu 8.11.2019 o 22:15, Stary czlowiek i moze napisał:

ppr do zakonczonych 😄

Pani wy we szkole nie uczyla morze może najpierw musi być wstęp potem rozwinięcie tematu a dopiero zakończenie. Jedyne co tu jest to śmiech na sali. Uprzejmie proszę o przeniesienie tego czegoś do odpowiedniego działu. Do ziemi poszła kupa nasion to i kupa wyszła. A ocet słodki całe 10 procent wszystko twoje.... 

• Downvote 1
Opublikowano

PS. Ale blaszke musisz wydac. Dasz se radę weźmiesz od mamy powiedz ze na tace da należności. Na zimowe wieczory jak znalazł cała butla słodkości.... Ojciec do dziś pluje sobie w twarz.... Dlaczego.....  przepraszam nie dokończę tego. 

• Downvote 1
Opublikowano
2 godziny temu, White widow1990 napisał:

Hahaha co za upośledzenie mu zrobiłeś pewnie mu wstyd haha nie mogłem się powstrzymać i napisałem sorry i pozdro 5!  Mordy 🤠🔫

Ja zrobiłem ...I zaraz ktoś napisze ze to moja wina ze on się taki urodził. Sam sobie zrobił. Niedozwolone jest takie zachowanie ani w necie ani na świecie...

Niepotrafie przytoczyć kilku wpisów naraz. 

Ale zrobię to po swojemu. Vito napisał... Wrzuć foty roślin rosnacych

Stary farmer pisze... Vito w celu znak zapytania

Vito napisał bo to growlog. 

Stary farmer stara się być twardy i pisze... Przecie je. Początek. Rozwiniecie. Kosa koniec. 

Ale ja chce dla niego dobrze zero uszczupliwosci. Fasola ładna niepowiem. 

Prosze administratorów forum trawka o przywołanie do porządku człowieka o wielu twarzach ale bez wyrazu twarzach do porządku przywołajcie póki nie jest jeszcze za późno. Przeglądam fora bo lubię Ziobro niezabronisz zobaczyłem g... O nie potrafiłem niezareagowac. 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+