-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Rysiu · Opublikowano
Ładne sałaty. To auto czy zwykłe bo już nie kojarzę? Chyba dawka azotu by im się przydała. -
Przez kolober · Opublikowano
A ta na ostatnim zdjęciu to wyobraź sobie że wykiełkowały razem i ogólnie było dziewięć sztuk i pięć wystawiłem na balkon. Wtedy miałem namiot osiemdziesiąt na osiemdziesiąt i dokupiłem ten drugi zestaw to przyniosłem dwie sztuki z balkonu i jedna to taka mała z grubą kolbą a druga to ta co musi jeszcze trochę poczekać. Ona była zablokowana mała i nędzna ale jak i nią zadbałem i się odblokowała to zobacz jak ładnie się odwdzięcza i myślę że będzie fajna sztuka 😉 -
I tak jest z każdą rośliną to chyba można jeszcze zaczekać te 10 dni co? Jak myślisz? -
Też już tak myślałem ale chcę ogólnie je jeszcze przetrzymać bo tak max do 3go sierpnia bo na serio po finalpart (ripen) zrobił się wysyp nowych pistyli i kwiaty rosną jeden na drugim i wiem że nie widać tego na zdieciach ale zaraz postaram się zrobić jakąś wyraźną fotkę żebyś zobaczył a poza tym jak patrzę przez lupę to praktycznie same mleko a ja chcę bursztynu więcej 😉 właścicielka mieszkania ma ADHD 🤪🤣🤣🤣🤣 -
Przez Rysiu · Opublikowano
Big bud, b52 i bud candy juz ci się kończą??? To ile ty tego dajesz? Ten preparat do przepłukania na sam koniec to chodzi tobie o flawless finish od AN? Mam i nie widzę specjalnej różnicy między nim a płukaniem samą wodą.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.6 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts