Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Zestaw czy ....

Recommended Posts

Opublikowano
8 godzin temu, Seet men napisał:

A so siedzicie o takim coś brakuje coś zmienić ?..

A2BCDD7F-BA3F-4B3A-AFE6-54E85381C217.png

te lampki byly po 550zl bodajze promo, pisz do nich o upust i ja bym bral jak dadza.

Opublikowano
59 minut temu, Rysiu napisał:

Lampa dobra ale droga. Hps 100W dostaniesz za 150zeta. Filtr za duży i za drogi. Tak samo wentylator. Opaski metalowe też na ch... 10 metrów przewodu wentylacyjnego??? Po co? Programator za 15 zeta z leroya starczy. Jeden airpot zamiast dwóch. Box wyższy jak można. Wszystko co tam masz to 2300-2400 zeta. Absurdalna cena jakaś. A gdzie nawozy, ziemia, pestki?

Lampe wole led .... filtr już zmieniłem na mniejszy ... przy wentylatorze chyba zostanę zależy mi na cichej pracy chyba ze polecisz inny ?. ...  a cena jak cena chce zamówić z jednego sklepu a jest on polecany na forum a co do  nawozów i ziemi to kupię na miejscu w sklepie ?? bo po co mam odciążać paczkę za granice ... to co przewód tez usunąłem kupię na miescju bo w sklepie tylko 10m jest ...

4234D6E8-58FB-4599-A37B-DCEA3B96B09C.png

Opublikowano

Miśkowi raczej chodziło że wybrany system wentylacyjny jest zbyt wydajny do tego namiotu. Teraz masz w koszyku wentylator na fi12mm a filtr z przyłączem 100mm

Opublikowano

Wiem ze są bo widzę inne ... ale akurat w tym sklepie nie ma takiego modelu czy ma ktoś polecić inny sklep ?? I jakie rodzaje radzice na początek cały sezon czy automaty ? I jakie nawozy muszę się zaopatrzyć i może ktoś podpowie jaka ziemia jest najbardziej odpowiednia ?.

Opublikowano (edytowane)

Ziemia firmowa. Plagron, biobizz, atami, canna. Z nawozami to samo. Jakiś firmowy zestaw na początek. Żeby miał coś na wzrost, kwitnienie, korzenie, jakieś dodatki typu wapń i magnez, witaminy.

Edytowane przez Rysiu
Opublikowano

Mam 3 boxy i każdy innej firmy. Może ktoś ma jakąś ulubiona, ale dla mnie wszystkie wyglądają jednakowo. Jednym się tylko różnią, to jest rozmieszczeniem otworów wlotowych.

Ile planujesz roślin ? Wg tego dobierz rozmiar boxa. 

Opublikowano

Czytałem trochę o tym i każdy pisze coś o każdej firmie ta ma lepszy materiał niektórzy pisali ze po 1 plancie przetarła się podłoga  , przez suwaki prześwituje światło przez inne nie ... każda firma ma inny stelaż  różnie każdy pisze.

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+