Dr Greenthumb Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 to w ogóle na mazara nie wygląda, tylko na jakąś sative. za słabe oświetlenie jest raczej jedynym powodem. Cytuj
Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Czyli juz lipa nic juz nie pomoze ani zmiana fotorepidu ani nawozy tak Dr.Green? I taknto Automazar od dutchpassion A pod takie oswietlenie to ile wedlug was moglbym dac roslin? No byloby sporo tematu i wlasnie na to liczylem a tu lipa a mam w sumie trzy takie panie Mam jeszcze cztery stare lampki boostery kwitnienia czy jakbym je dodal to cos zmieni? Cytuj
Dr Greenthumb Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 box 1x1m to już sa zabawki dla dużych chłopców i moce w okolicach 600W, automaty nie są fotoperiodyczne, na Twoim miejscu dałbym im nawet 24h światło, albo skupić wszystkie ledy na jednej roślinie np doswietlajac od boku. weg ci poszedł idealnie, sa wielkie liście zdrowe. Cytuj
Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wiec tylko jedna zostawic a reszte usunac tak i wszystkie lampy na jedna skierowac pod roznymi katami A lisci to ja juz duzo ostatnionwyciolem zeby wilgotnosc obnizyc Cytuj
bortek Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Kup dobra lampe chyba ze nie planujesz juz sadzic w przyszlosci. Jak masz czas i chec to je zostaw tylko trzeba wiecej mocy Tak jak green mowi wygladaja zdrowo Cytuj
Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Wiecej mocy co masz na mysli bo narazie nie stac mnie na kolejna lampe Cytuj
bortek Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 na taka powierzchnie to minimum 50000lum. trzeba nie wiem jak tam te twoje ledy ale chyba slabo. dr.greenthumb ci napisal 600watt jakis hps Cytuj
raven4554 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 W teorii HPS 400 daje 56k lm, więc powinien wystarczyć. W praktyce różnie bywa, zależy od tego jak w przyszłości będziesz chciał zapełniać boxa. Cytuj
Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ok dziekuje wszystkim za pomoc pozdro do nastepnego A lampa led spectrolight 400w da rade na takiego boxa? Cytuj
cheeba Opublikowano 22 Grudnia 2018 Opublikowano 22 Grudnia 2018 (edytowane) O 5.12.2018 o 14:36, Schabik napisał: Mniej wiecej preflowery ukazala jakies trzy moze cztery tygodnie od wyjscia z ziemi wiec troche pozno Bardzo szybko uformowala te kwiaty co widac na zdjeciu i pach koniec Ale sezon to by raczej reagowal na 12/12 Doradzcie co robic czy lac nawoz na flo i czy zmienic spowrotem na 18/6 no a moze cos innego dodac aby je poruszyc Nic nie dawaj chwilowo , ja czytalem gdzies ze rosliny maja czasami zastoj ,ze leje sie tylko czysta woda, Pozdro powodzenia Edytowane 23 Grudnia 2018 przez cheeba Cytuj
Recommended Posts