Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Witam pomozcie co moze byc przyczyna zastoju rosliny juz od 30/dni nic nie reaguja zero przyrostu masy kwiatowej Cytuj
Judaista Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) On nie dojrzałe są ewidentnie. Napisz co im lejesz, bo jak na 60 dni automat to jest mocno zacofany z flo, ale spokojnie normanie jeszcze napuchną. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez Judaista Cytuj
Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Caly zestaw od advenced nutrients na kwitnienie ale od dwoch tygodni sama woda no i dziwne jeat dla mnie ze tyle czasu i nic nie widac zadnej zmiany Oczywisxie polowe zalecanej dawki Cytuj
raven4554 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Schabik uzupełnij temat chociaż o podstawowe dane. Namiot, światło, fotoperiod, temp... . Wszystkim będzie łatwiej :) Cytuj
Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Czy zaczac spowrotem lac nawozy Juz sie robi Box 100x100x200 temperatura okolo 27stopni fotorepid 18/6 choc tydzien temu zmienilem na 12/12 ale nic to nie dalo i niewiem czy dac teraz spowrotem 18/6 odzywki pelny komplet odbadvenced nutrients pol dawkino i led g8 full spectrum 240w realny pobor 140w hydromars 240w realny pobor ok100w i od g8 ufo red flower booster 90w No i mam duza wilgotnosc bo 75. % ale niewiem jak juz mam ja zbic pruboje na wszystkie sposoby i nic mam nawet osuszacz powietrza Cytuj
raven4554 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 No automat powinieneś dalej trzymać na 18/6, ale zastanawia mnie teraz, czy to przypadkiem nie jakaś odmiana pełno sezonowa... ? Po którym dniu weszło flo? Cytuj
Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Mniej wiecej preflowery ukazala jakies trzy moze cztery tygodnie od wyjscia z ziemi wiec troche pozno Bardzo szybko uformowala te kwiaty co widac na zdjeciu i pach koniec Ale sezon to by raczej reagowal na 12/12 Doradzcie co robic czy lac nawoz na flo i czy zmienic spowrotem na 18/6 no a moze cos innego dodac aby je poruszyc Cytuj
raven4554 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 (edytowane) 29 minut temu, Schabik napisał: Mniej wiecej preflowery ukazala jakies trzy moze cztery tygodnie od wyjscia z ziemi wiec troche pozno Bardzo szybko uformowala te kwiaty co widac na zdjeciu i pach koniec Ale sezon to by raczej reagowal na 12/12 Doradzcie co robic czy lac nawoz na flo i czy zmienic spowrotem na 18/6 no a moze cos innego dodac aby je poruszyc No zmień te światła na 18/6 i zacznij podawać z powrotem nawozy na flo - ale nie zaczynaj od pełnej dawki! edit: Jak już Ambasadorka zauważyła, to światło jest za słabe na ten namiot. Nie wiem, czy jest sens trzymać tę roślinę. Niech w tym temacie wypowiedzą się ludzie, którzy mieli już doświadczenie z za słabym oświetleniem. Edytowane 5 Grudnia 2018 przez raven4554 Cytuj
Schabik Opublikowano 5 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2018 Ok dzis zmienie to oswietlwnie i zaczne spowrotem lac nawoz i zobaczymy Cytuj
bortek Opublikowano 5 Grudnia 2018 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Jakby doszla to by bylo sporo tematu. Cytuj
Recommended Posts