-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Koz1 · Opublikowano
Szczerze to pestki brałem zawsze od tego samego producenta, holenderski skun, zawsze tak wyglądały 😅. W sumie raz miałem od barneys farm ale wtedy wyszło strasznie male. W domu rosły krzaczasto a na zewnątrz poszły w górę (chyba normalne). Generalnie znalazłem znowu albo welnowce albo mączniki 😐. Zostawiłem jeszcze Grapefruit ale jutro już koniecznie kosa, mam nadzieję że nie przlezą na Jacka i Blueberry Berry, chociaż widziałem uszkodzenia na liściach.. W sumie zrobię update za sekund parę ( z góry przepraszam za podwójne posty😁) -
Przez KushSensei · Opublikowano
No to poczekam jeszcze tydzień i zobacze czy te z dołu nie przystopują za bardzo. Wtedy podejmiemy decyzję czy interweniować czy nie. Jak myślicie ile zostało czasu 4 tygodnie? Żebym wiedział kiedy zmienić BIGBUD na OVERDRIVE. -
Przez kolober · Opublikowano
Dzisiaj dziewczyny wskoczyły na 100% i w sumie jestem trochę zły bo mogłem to zrobić jakieś dwa tygodnie temu😡 chociaż z drugiej strony ciekawe czy lampa nie paliła by liści 🤔 Ale ten dylemat zostawię na drugą uprawę i przy pierwszych prefloerach 75% i po dwóch tygodniach 100% i wiadomo że jak będzie coś się działo z roślinkami to zjadę w dół 😅😉 i dzisiejsze foty i następne wrzucę jakoś za tydzień chyba że coś się stanie to szybciej 👍👋
-
-
Gallery Statistics
-
Images64.4 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-
Recommended Posts