-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Teraz jeszcze tak nie chce bardzo kombinować z nawozami po przykrych doświadczeniach a w tych startera trochę jest tego więc zobaczyłem coś takiego: Nada się na początek? Domyślam się że top max dla lepszych topów 🙂 ktos tylko dał 3 gwiazdki bo nie było opisu jak stosować mógłbyś trochę ogólnie napisać jak to ugryźć 🙂 A ta lampa wydaje 300w czy pobiera 300w bo z torbami pójdę.. a ja na tym nie zarabiam Dziekuje za rady -
Przez Macky · Opublikowano
Poprawiłem tytuł twojego tematu bo samo "Potrzebna pomoc" to za mało. A co do twojego problemu to jest to deficyt i myślę że dokładnie niedobór niedobór magnezu (Mg), zerknij sobie w ten artykuł: https://foto.thc-thc.com/niedobory-skladnikow-pokarmowych-w-uprawie-roslin-konopi/ Pamiętaj że niedobory nie oznaczają za mało "czegoś tam" tylko złe przyswajanie przez roślinę tych substancji. A roślina źle przyswaja jak ma problem z pH. -
Przez Patrzyk · Opublikowano
Box 80x80x160 lampa mars hydro fc 1500 evo 150 wat wisi 25 cm nad szczytami może trochę więcej PPFD 450 550 od jakiegoś czasu mają jakiś problem 22.04 dam im pokarm 2l wody na roślinkę w tym calmag 1 ml na dzień 1l plus batboost 1,5 ml na 1l plus Kalong grow 1,5 ml na 1l do tego sypnąłem guano powder i veg pearls po małej łyżce. Co może być problemem ? Roślinki mają 45 dni i mniejsza 40. Wiatraki chodzą i wentylator też. Wilgotność 75 procent do 66 temperatura 22,5 stopni. Może jakiś deficyt?? Ktoś może wiedzieć ? Ph 6,3 doniczki 11 l ziemia od biobizz light mix -
Przez Macky · Opublikowano
Zamieniłem wasze linki do aukcji Amazon na zrzuty ekranu. Jest to lepsza opcja dla forum pod pozycjonowanie seo, linki wychodzące do innych stron obciążają daną stronę. Druga sprawa to aukcje na Amazon, allegro, olx po jakimś czasie znikają. A jak są zrzuty ekranu to każdy będzie mógł zobaczyć o jaki produkt chodziło. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Za 267 euro masz na amazonie w promocji marsa hydro fc3000. 300W fajnego światła. Jak znalazł na taki box 0.8x0.8. Z tych dwóch to bym raczej plagrona brał.
-
-
Gallery Statistics
-
Images64,2 tys.
-
Comments1,3 tys.
-
Albums1,9 tys.
-
Recommended Posts