Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano
6 godzin temu, Vito napisał:

Jak na parapet to mega :D 

Najlepsze jest to że jeszcze puchnie :D i znalazłem dziś jedno nasionko w nim. Ale wogole sie tym nie przejmuje wiem że to moja wina bo swiece mu lampką jak siedze po nocach i bucham :zmiazdzony:
No name już na oucie ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
O 31.07.2018 o 00:56, Początkujący420 napisał:

Najlepsze jest to że jeszcze puchnie :D i znalazłem dziś jedno nasionko w nim. Ale wogole sie tym nie przejmuje wiem że to moja wina bo swiece mu lampką jak siedze po nocach i bucham :zmiazdzony:
No name już na oucie ?

Wiesz auto maja to do siebie ze sa swiatloobojetne , takze to ziarnko co znalazles to taka natura. Mozesz jej swiecic cala noc ta lampka czy lampkami i z rana na parapet i moze jedynie co lepiej puchnac. Fajna sztuka caly czas puchnie i biale wlochy wypuszcza takze trzymaj a bedziemy mieli rekord wagowy uprawy na parapecie. Pozdro

Opublikowano

Ja bym ją jeszcze potrzymał... Jak masz lupe sprawdzaj trichomy... Ale jak się nie dzieje nic złego to trzymaj do połowy brązowych... Jeszcz spuchnie a na pewno z mocą też będziesz zadowolony ;)

Opublikowano
10 godzin temu, Pomidorek napisał:

Ja bym ją jeszcze potrzymał... Jak masz lupe sprawdzaj trichomy... Ale jak się nie dzieje nic złego to trzymaj do połowy brązowych... Jeszcz spuchnie a na pewno z mocą też będziesz zadowolony ;)

Wiadomo będę trzymał czekam na wszystkie włoski rude bo trichomy jeszcze przezroczyste

Opublikowano

i masz na następny grow, zanim będziesz chciał je wykiełkować wrzuć nasiono do lodówki szczelnie zamknięte i w cieniu na minimum 3 tygodnie. 

Ogólnie jak na bieda wersję to całkiem nieźle :) 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+