Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Opublikowano

@Pasjonista on nie musi przelewać do wypłynięcia podstawką przy tym systemie. Tak się wypłukuje nadmiar soli @JoePlant leje bio.

Ph  jest na pewno istotne. Ec ma zbyt małe bo są niedobory, po za tym to nadal nawóz typu bio.

Opublikowano (edytowane)

@Dzik Tak ale ty nie lales nawozow do ktorego dnia , nawozy bio od biobizza , takie ze jak leja chlopaki bio grow na flo jak w tabelce ( JokaMenas przestrzegal przed tym ) to wystepuje przenawozenie azotem

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano

Si. Widziałem też po growlogach i wiem że słusznie piszesz z tym azotem. 

Nawozy w ziemi z Compo kończyły mi się kiedy rośliny przechodziły na kwitnienie.

Opublikowano

ok czyli juz widze co tu na poczatek 

niepotrzebnie zaczales lac bio grow . Masz koncowki lisci opadniete w dol ,  swiadczy to o azocie , fotka z gory w dobrym swietle please. Koncowki lisci poprzypalane jak przy przenawozeniu, narazie to sa lekkie obiawy .Nie panikuj ale cos przydaloby sie zrobic

Opublikowano
24 minuty temu, JoePlant napisał:

A podlewam do momętu az woda wypłynie dołem doniczki czyli po ok 0,5 l na doniczke

Czyli jak masz doniczke 7 litrow a lejesz 0.5 litra i cos dolem wyplywa to podlewasz codziennie

Opublikowano
O 13.4.2018 o 11:36, Pasjonista napisał:

Pyknij jednej fotke w swietle dziennym , masz juz nie rdzawe a zielono- zolte  koncowki lisci.Ile lales tego growa. Przypomina mi sie uprawa jednego kolegi co jechal na tych samych nawozach co ty i zawsze mowil zeby uwazac na tego growa bo ma duzo azotu. Tutaj zaraz cos moze sie zaczac dziac 

No wlasnie pisalem o tym azocie 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+