-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Miałem AK 47 2.0 auto i byłem mega zadowolony 🤭 Jeśli Twoje AK mają podobną genetykę, to będziesz happy 😈😁😈😁 Co nie wybierzesz to trzymam kciuki 🤞 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Rude Bud Xtreme 👍 A jest w tych trzech 🙈 No to też lowers#3 XXL -
Przez kolober · Opublikowano
Ja swój głos dam na lowres#3 XXL😜 -
Przez kolober · Opublikowano
Witam 👊 I w tej relacji polecę z autoflowers czyli automatami i tak jak w tytule będą to: Auto Mazar Blue Cookies Rude Bud Xtreme I tu mam dylemat do mam pięć odmian i te trzy są bez apelacyjne do kiełkowania ale tu zapytam was co byście chcieli zobaczyć? Low AK47 ? Lowres#3 XXL ? I to co wybierzecie do jutra to dołączył do zestawu😉 Sprzęt: box 80×80×160cm. Lampa LED 300W. Nawilżacz powietrza spider farmer. Wyciąg z regulacją prędkości Filter węglowy Eco Professional. Dwa wentylatory mieszające plus higrometr. Nawozy organiczne od TA Terra Aquatica (GHE) pro organic, pro Bloom i suplementy: Seaweed, Fulvic, Humic, Root Booster, Silicate, CalMag i na kwitnienie Bloom Booster. Ziemia z poprzednich upraw rewitalizowana i z dodatkiem kompostu organicznego. A donice materiałowe o pojemności 12l. Plan na uprawę low stres czuli tylko LST 💪 Czekam do jutra na wasz wybór rowres#3xxl czy low AK47? Bo Auto Mazar, Blue Cookies i Rude Bud będą na bank w uprawie dlatego że te dwie odmiany od THC-THC mam też w wersji sezonowej i chcę je porównać. A Auto Mazar wyjaśnię wam po drodze w uprawie dlaczego podjąłem taką decyzję choć kto oglądał filmiki to pewnie wie 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts