Skocz do zawartości
nasiona konopi

grower

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

55 dzien od kielka jak dobrze policzylem

Nie widze zeby ci cos kwitlo , zrob zdjecie i znajdz chociaz  jednego wlocha.  Fajnie na samej wodzie do teraz jedziesz , terra pro - ziemia  porzadnie nawozona , do siewek za mocna ale jak sie rozkreci to dlugo mozna na samej wodzie jechac. Zadnych niedoborow czy przenawozenia . Tak wlasnie powinno sie taka ziemie wykorzystywac.  Troche bedziesz mial problemow z wysokoscia bo nie wiem kiedy ci zakwitnie pod tym 18/6. Moim zdaniem to jakas pomylka z tym auto !!!!  Takze zaluj ze tak dlugo zwlekales z aktualizacja , bo teraz to bedziesz widzial tego skutki. Powodzenia

edit  jak sie przyjrzalem to na 2 fotce od gory cos jakis wloch chyba jest jak dobrze widze ??

Edytowane przez Pasjonista
Opublikowano
53 minuty temu, Pasjonista napisał:

55 dzien od kielka jak dobrze policzylem

Nie widze zeby ci cos kwitlo , zrob zdjecie i znajdz chociaz  jednego wlocha.  Fajnie na samej wodzie do teraz jedziesz , terra pro - ziemia  porzadnie nawozona , do siewek za mocna ale jak sie rozkreci to dlugo mozna na samej wodzie jechac. Zadnych niedoborow czy przenawozenia . Tak wlasnie powinno sie taka ziemie wykorzystywac.  Troche bedziesz mial problemow z wysokoscia bo nie wiem kiedy ci zakwitnie pod tym 18/6. Moim zdaniem to jakas pomylka z tym auto !!!!  Takze zaluj ze tak dlugo zwlekales z aktualizacja , bo teraz to bedziesz widzial tego skutki. Powodzenia

edit  jak sie przyjrzalem to na 2 fotce od gory cos jakis wloch chyba jest jak dobrze widze ??

Niestety dziewczynki nie ma u mnie wiec mam bardzo ograniczony dostep do niej.Dobrze widzisz ;)

Opublikowano

Pisalem o tej wysokosci, szkoda ze jej wczesniej nie nagiales by szczyty były na tej samej wysokosci bo przy tej lampie co masz teraz to moze odbic sie na plonie. To mowisz ze ziemia dobrze nawozona i caly czas na samej wodzie jedziesz ,zdrowizna. 

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+