Skocz do zawartości
nasiona marihuany

seedbay

Recommended Posts

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Chciałbym zadać kilka pytań do ludzi którzy znają się na rzeczy, ponieważ od dłuższego czasu zacząłem interesować się uprawami i moja wiedza jest na poziomie amatora.

1. Czy przy dobrym miejscu oraz warunkach klimatycznych z automatu przy uprawie outdoor można uzyskać powyżej 100g suchego palenia z jednej rośliny?

2. Do pytania 1) - jak tak to z jakiej odmiany

3. Czy dobrym pomysłem jest posadzenie w połowie kwietnia?

4. Czy na stronach z nasionami podają prawdziwe informacje odnośnie odmiany w sensie poziom THC, plon np. 50-250 (chodzi o suche czy mokre)

Dodatkowe pytanie może trochę głupie ze względu, że jestem tym zainteresowany, ponieważ nigdy nie miałem okazji.

Czy palenie mokre różni się tylko w smaku?

Edytowane przez thc_guard
Opublikowano

Zaczne od dupy strony Palenie mokre sie nie zapali chyba ze benzyna polejesz wtedy smak benzyny

4. Na stronach podaja informacje raczej prawdziwe chociaz niekiedy trafi sie blad i slabszy producent upieksza troche

3. poczytaj w jakich temperaturach uprawia sie MJ i porownasz sobie temperatury z miejscem gdzie chcesz posadzic jak i czasem.

2. Zdarzaja sie auto co by ci tyle daly w jakims odpowiednim klimacie ale musialbys dobrze o spota dbac i miec szczescie.

1. klimat inny jak w polsce , suchszy i  bez upalow latem  35+  z czestym podgladaniem roslin i podlewaniem z nawozami .Mozna  miec tez  spota przygotowanego wczesniej z kompostu i jakis organicznych  dodatkow jak mikoryza i inne guano itd. 

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności link do Polityki Prywatności RODO - Strona tylko dla osób pełnoletnich, 18+