-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez kolober · Opublikowano
Do odmian fotoperiodycznych to są chyba takie cztery najczęściej stosowane techniki no sześć czyli topping, scrog, screen of sea czyli morze zieleni,fim,lst. Ale takie dwie podstawowe to topping plus lst i siatka scrog, przynajmniej to zaobserwowałem i to są fajne i efektywne ale i efektowne techniki prowadzenia roślin. I wcale nie należy brać się eksperymentować a jak masz namiot 120×120 to możesz zrobić stelaż z rurek pcv na siatkę scrog i jak znajdę gdzieś to co mam na myśli to podeślę ci link. Bo możesz prowadzić na takiej powierzchni śmiało cztery rośliny i robić na nich różne techniki👍 -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Roślinki prawie wstały. Widocznie było to spowodowane dużym stresem oraz suchym podłożem. Dam znac jak będą wyglądać jutro. Buch z wami 😊 -
Przez BezPrzypaluPL · Opublikowano
Więc jak mówisz. Najlepiej samemu próbować co najlepiej wychodzi 🙂 Oki dzięki za info 🙂 -
Przez Mlody221293 · Opublikowano
Ja mam lampę 150w 3 krzaki spokojnie urosną , koszt około 120€ SF g1500 150w -
Przez szczurek10 · Opublikowano
Elo dzisiaj mają 7 dzień zmienilem im dziś światło z 24 na 18/6 i tak już do końca zostaną zszedłem z 80% wilgotności na 75%
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts