Miś 842 Posted September 6, 2017 Witam Chciałem podzielić się fotorelacją szałwii, którą dostałem od dobrych ludzi, którym jeszcze raz dziękuję Puki co, sadzonka będzie na parapecie, albo pod CFL'em. Będę starał się trzymać raczej pod CFL'em, ze względu na brak słońca Jak tylko się ogarnie i urośnie, porobię klony W najbliższym czasie planuje ją przesadzić do kokosu, albo mix'u ziemi z kokosem. To na razie tyle, let it grow Share this post Link to post Share on other sites
Vito 946 Posted September 6, 2017 o kurcze ale zdobycz fajna Share this post Link to post Share on other sites
Miś 842 Posted September 8, 2017 Szałwia w kokosie(+ziemia) + guanokalong proszek + mikoryza Share this post Link to post Share on other sites
Vito 946 Posted September 8, 2017 Przeżyła i odbija Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 8, 2017 ja bym w małym hydro zrobił żeby szybciej rosła ale i tak kibicuje Share this post Link to post Share on other sites
AfGG 0 Posted September 8, 2017 to kiedy sadzonki dla forumowiczów ? Share this post Link to post Share on other sites
Miś 842 Posted September 8, 2017 Jak urośnie, to pomyślimy Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 11, 2017 i jak tam? odbiła coś lepiej? Share this post Link to post Share on other sites
Miś 842 Posted September 11, 2017 Kilka dni temu dopiero przesadzona, musi korzenie zapuścić, ale pędy powoli zaczynają iść do przodu. Jak ruszy z kopyta, to wrzucę foty Siedzi na parapecie, i 12h dziennie w box'ie pod HPS'em Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 20, 2017 tylko uważaj Misiu żeby nie zmarzła na parapecie, bo robi się zimno Share this post Link to post Share on other sites
Miś 842 Posted September 20, 2017 Uważam, uważam, to raczej jej nie grozi Staram się ją trzymać w box'ie, właśnie teraz się ukorzeniła dobrze, i ruszyła z kopyta Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted September 25, 2017 i jak tam majster? bo widzę ładnie się prezentuje Share this post Link to post Share on other sites