ReQQeR Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Okej dzięki za bardzo szybkie odpowiedzi i pomoc w niedzielę lub poniedziałek będę szedł na spota to zrobię bardziej dokładniejsze zdjęcia szczytów jak i całej roślinki i wstawię w tym temacie
zasobnik Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Opublikowano 24 Sierpnia 2017 Mistrzu, jak ona dopiero zaczyna zbierać się za kwitnienie to możesz być prawie pewny że wcześniej niż na koniec października nie będzie co zbierać. Módl się o słoneczko i temperaturę +10 w nocy i będzie git. Pozdro!
ReQQeR Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2017 hehe no nigdy się nie modliłem ale chyba teraz zacznę Chciałem wstawić tutaj zdjęcie roślinki w pełnej okazałości ale wykorzystałem 10 z 8mb ;((
ReQQeR Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 25 Sierpnia 2017 Ale dodałem do galerii więc tak wygląda:
ReQQeR Opublikowano 14 Września 2017 Autor Opublikowano 14 Września 2017 coś już się robi temperatura u mnie w nocy spadała w nie które dni nawet poniżej 8 stopni a mimo to ładnie rośnie dalej a słonca mało taki mocny wiatr że zrobilo się jej lst samo heehe
Macky Opublikowano 15 Września 2017 Opublikowano 15 Września 2017 Faza kwitnienia dopiero wystartowała. Gdyby sativa miała zdążyć to zajmie jej 3 miesiące = grudzień.
Recommended Posts