-
Wpisy na blogu
-
Przez THC-THC w Blog Konopny THC-THC2 comments
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Rysiu przy pierwszej uprawie jako laik pokusiłem się o CO2 własnej roboty z żelatyny w 5 L butli.. Nie mówię że to jakoś wpłynęło na efekt końcowy ale to była pierwsza i ostatnia uprawa która dała mi mega plon 😉 Co uprawę zastanawiam się czy zrobić CO2 i odpuszczam 🤭 Może tym razem spróbuję skoro dwutlenek pomaga w fotosyntezie.. -
Przez Rysiu · Opublikowano
Ja tam się w kokosy niegdy nie bawiłem. Ani żadne C02 w workach, tabsach czy inne. Choć widziałem, że niektórzy to nawet butle z C02 kupują i podpinają zawór elektromagnetyczny z timerem. Ja tam oraniczam do minimum, bez kombinowania. Dobry light mix, dobre nawozy, odstana woda, materiałowa doniczka i w miarę mocny led. Ostatnio z jednego krzaka puszczonego wolno wyszło ponad 200g. Mnie to bardzo zadowala. Nie traktuję tego jako wyścig z kimś czy bicie rekordów na siłę. Po prostu zabawa, odskocznia. Jeszcze tylko DWC chciałbym spróbować. -
Masz rację.. 😉 Ale po podlaniu jest taki efekt to na logikę szedł bym w kierunku przelania 😉 Dobra, prowadź go bo nie wiedziałem że pomagasz Byku 😉 -
Przez kolober · Opublikowano
Powiem ci kumpel że nie raz ciężko odróżnić po przelaniu 😉 ale da radę 💪 -
Jest nawodniona, przesusz delikatnie, liście pójdą w dół, będziesz widział Młody i najważniejsze.. Obserwuj rośliny.. poczytaj o przelaniach, przesuszeniach.. Wszystko jest jak na tacy podane... I obserwacja.. 🙂 Resztę pomożemy 😉
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts