Scooby-Doo Opublikowano 18 Września 2016 Opublikowano 18 Września 2016 A ja bym nie rezygnował Nie zdawaj się tylko na opinie ludzi - one często będą inne od tego co chcesz usłyszeć. Ja bym zainwestował w LED'a - odłożył te 3 stówki i ogarnął , bo temat faktycznie jest wart tej inwestycji. Wtedy szafka 60cm wystarczy w zupełności - u mnie też jest coś podobnie. Panel przy suficie i miejsce wykorzystane optymalnie. Rób jak uważasz Pozdrawiam
bart85 Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Ja bym zrobil jak @Scooby-Doo prawi Uzbieraj kase, kup panel - najlepiej ten drugi, ale ten pierwszy tez da rade w zupelnosci Ja bym sie nie poddawal Ten panel ktorego fotki do galerii wstawiles to jest twoja obecna lampa? Ile ma Wat?
ZiutekMorderca Opublikowano 22 Września 2016 Autor Opublikowano 22 Września 2016 Wstawilem go do galerii żeby się poradzić czy warto kupić coś takiego. Ale z tego co wiem na chwilą obecną to shit :/
bart85 Opublikowano 26 Września 2016 Opublikowano 26 Września 2016 tak... nie kupuj tego co wstawiles do galerii. tak jak piszesz to shit
Recommended Posts