Toksyna Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Sam Big Bud wystarczy ją stosowałem oba.
danieleqq Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 Ok dzieki wielkie na dniach postaram sie kupić i zobaczymy co z tego będzie. Pozdro
danieleqq Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 Siemanko! dzisiaj zauwazyłem ze roślinki są bardzo oklapnięte co to moze być? stalo sie tak gdy pogoda sie poprawiła... niestety nie mam fotki jutro postaram sie zrobic
danieleqq Opublikowano 21 Lipca 2016 Autor Opublikowano 21 Lipca 2016 (edytowane) wlasnie niewiem bo przez ostatnie 2 tyg pogoda byla taka ze praktycznie caly czas lało i w ogole nie podlewałem ale wszystko z nimi było okej. Od poniedzialku pogoda sie poprawiła i dałem im po litrze wody z nawozem canna i do dzis nie podlewałem, no i dzis zauważylem ze strasznie oklapły dałem im znow po litrze wody z nawozem tyle ile zaleca producent no i zobaczymy jutro oby sie podniosły heheh Edytowane 21 Lipca 2016 przez danieleqq
danieleqq Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Opublikowano 22 Lipca 2016 Będe p amiętać a co do tego opadania to jako tako się podniosły ale wydaje mi się ze za bardzo sie te wiaderka nagrzewaja i to dlatego moze tak być ?
Toksyna Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 Są białe wiec aż tak bardzo się nie nagrzewaja. Masz na dole wiader dziury żeby nadmiar wody mógł wypłynąć? Pozdrawiam
Pawlacz Opublikowano 22 Lipca 2016 Opublikowano 22 Lipca 2016 W dniu 21.07.2016 o 20:12, Toksyna napisał(a): Lej na przemian woda - nawóz. Pozdro Rozwiń przy tych deszczach radziłbym lać za każdym razem nawóz bo i tak deszcz wszystko płucze no ale jak kto woli
danieleqq Opublikowano 22 Lipca 2016 Autor Opublikowano 22 Lipca 2016 teraz juz się uspokoiło i pogoda jest elegancka takze zobaczymy, a dziurki są oczywiscie teraz juz się uspokoiło i pogoda jest elegancka takze zobaczymy, a dziurki są oczywiscie
Recommended Posts