danieleqq Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 (edytowane) SIemanko ujarancy jak widac w tym roku pogoda nas nie za bardzo rozpieszcza a wręcz mozna powiedziec ze jest ch****o strasznie... ale itak postanowiłem cos tam pokazac i bede starał się wrzucać upy o ile przetrwaja tą fale cholernych deszczów. dokladnie to niewiem kiedy je kielkowalem ale cos na poczatku czerwca i juz kwitnna jakis piąty dzień Moze jakies rady?? Edytowane 15 Lipca 2016 przez danieleqq
danieleqq Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 Na dniach postaram się wrzućić jkies lepsze fotki. Pozdro
Toksyna Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Wszystko idzie jak trzeba i całkiem ładne pociechy ci wyrosły. Kup jakiś dobry nawóz na flo i będzie dobrze.
danieleqq Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 jaki nawoz bys polecił ? canna terra flores bedzie git ?
Toksyna Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Będzie dobry do tego jakiś booster na kwitnienie najlepiej tej samej firmy żeby szybko się zregenerowaly po tych deszczach. Pozdro
danieleqq Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 Siemanko!! moje akacze ze względu na pogodę myśle ze caly czas stoją w miejscu ale może to tylko zludzenie i za bardzo sie shizuje hehe wczoraj pierwszy raz dostały papu w postaci Canna terra flores chyba troche ponad 100% dawki bo troche mi sie przelało xD ale nic im nie jest, co myslicie o boosterze atami bloombastic? bo mam zamiar kupic na dniach. a tu kilka fotek
Toksyna Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Wyglądają na zdrowe i zadowolone. Kup ten booster napewno pomoże. A roślinki jeszcze trochę podrosna i będziesz z nich bardzo dumny pozdrawiam
danieleqq Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 To mnie troche uspokoiłeś a ten booster zacząć lać od zraz czy jeszcze troche poczekac i czy mieszac go razem z canna?
Toksyna Opublikowano 19 Lipca 2016 Opublikowano 19 Lipca 2016 Ze swojego doświadczenia polecił bym Ci Advanced Nutrients Big Bud i Overdrive stosuj je zgodnie z zaleceniami producenta a będziesz zadowolony i możesz mieszać z nawozem na flo i podlewaj na zmianę woda nawóz. Pozdrawiam
danieleqq Opublikowano 19 Lipca 2016 Autor Opublikowano 19 Lipca 2016 big bud i overdrive razem czy sam big bud wystarczy ?
Recommended Posts