Rolnik Yoda Opublikowano 28 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2016 Witam Panowie. Nie wiem o co chodzi ale mi na 2 stronie się coś wiesza i nie widzę całego growloga, natomiast widze ostatni post z 5 czerwca. Proszę administracje o pomoc. Dzień 48 od przełączenia czyli jakiś 38 od pierwszych preflowerów. Moby kwitną 50-60 dni i zastanawiam się czy to się liczy od preflowerów czy od przełączenia? Na chwilę obecną nie widać już żeby jakoś znacząco puchły i nie wiem czy podlać orgatrexem i dodać bactera czy nie? Grubo się zastanawiam nad oberwaniem wiatraków bo dolne partie są słabo doświetlone? A teraz oglądajcie i piszcie bo mam zonka:)
Toksyna Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Ładny las masz u siebie. Liście możesz trochę oberwac i jeszcze spuchna trochę. A flo liczymy od pokazania preflowerow. Pozdro
Macky Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Sprawą się zajmujemy, starsze posty niż 15 czerwca powinny zostać przywrócone. Roślinki eleganckie Cytuj Moby kwitną 50-60 dni i zastanawiam się czy to się liczy od preflowerów czy od przełączenia? powinno się od pierwszych preflowerów, ale przeważnie każdy liczy od przełączenia. Cytuj Na chwilę obecną nie widać już żeby jakoś znacząco puchły i nie wiem czy podlać orgatrexem i dodać bactera czy nie? można Cytuj Grubo się zastanawiam nad oberwaniem wiatraków bo dolne partie są słabo doświetlone? Zrób sobie test, w połowie roślin oberwij w drugiej nie, zobaczysz na wadze czy będzie różnica
kroljulian1920 Opublikowano 29 Czerwca 2016 Opublikowano 29 Czerwca 2016 No no zdrowo się prezentują oby z fartem do mety;)
Rolnik Yoda Opublikowano 29 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2016 dzisiaj oberwałem wiatraki we wszystkich a niektóre bardziej ogoliłem a 1 całą zobaczymy co wyjdzie. Z fartem Panowie i dzięki za słowa otuchy oraz odpowiedzi:)
Rolnik Yoda Opublikowano 30 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2016 Wrzucę jutro zobaczymy bo już dzisiaj nie dam rady, myślę że za 2 dni podlał bym coś jeszcze orgatrexem i dodał bym bactrexa ale z tym to jeszcze pomyslę.
Rolnik Yoda Opublikowano 1 Lipca 2016 Autor Opublikowano 1 Lipca 2016 Siemka. 51 dzień od przełączenia. Po oberwaniu wiatraków. White Widow jest teraz w 1 rzędzie po prawej.
dawcanerki Opublikowano 2 Lipca 2016 Opublikowano 2 Lipca 2016 ja pierdziu jakie fajne palmy, ta najwyższa po prawej ile ma wzrostu?
Recommended Posts