Plantator Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Kosmicznie to wygląda roślinki też?
partyzant Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 Mi tez sie podoba dzis dostana bio blooma I top max, musze kupic miernik ph I odkaladam tez kase na porzadne ledy
Scooby-Doo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 @partyzant - ja od zawsze byłem fanem takich projektów Aż się łezka w oku kręci ..... przypominają się stare czasy gdy na forum 95% projektów nie było komercyjnych i były robione z pomysłem a nie koniecznie z wypchaną kieszenią U mnie ciągle podobnie 1
partyzant Opublikowano 8 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2016 pojawiło się kilka br ązowych ale jeszcze nie na topach to nie pierwszy mój projekt ale ten jest najbardziej zaawansowany że tak powiem a kiedyś miałem na oucie lemona (duży) i kilka innych ale musiałem wyjechać za pracą i chyba zgniły.... 1
partyzant Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam czas na up Roślinki dostały dziś 3cią dawke nawozów Bio bizza (grow, bloom, alga, top max) ph około 6,4 temp około 25 wilgotność od 30 do 60. Grape traci dolne liście według breedera zostało mu około 15 dni życia ale myśle że to będzie napewno dłużej. Critical został przyciśniety do ściany przez grapa i troche się wyciągnoł. Dodałem ostatnio drugi mieszający. Udało mi się dziś wylicytować leda od sunspecta 180W(93W) więc na dniach myśle że go włoże do boxa. No name zakończył swój żywot. Grape dzień 40 Critical dzień 27 Niestety mam jakiś problem z galeriią musiałem wgryac zdjęcia pojedyńczo a potem sie okazało że obrót nie działa.. jak zacznie to to naprawie. 1
Scooby-Doo Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Bradzo ładnie tylko poobrywaj te usychające i martwe liście z dołu 1
partyzant Opublikowano 19 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 19 Stycznia 2016 Dziś doszedł led 180W(93W) którego udało mi się kupić za 31 funtów cfki wy*bałem z boxa a słaby panel dałem na werticala żeby oświecił troche gniecionego criticala i dolne odrosty grapa przy okazji Wciąż nie moge obrócić zdjęć z ostatniego upa... te dzisiejsze dało rade 1
Scooby-Doo Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 O proszę "mój panel" hehe Fajnie że ludzie się do niego przekonują Bo naprawdę robi dobrą robotę na niedużych powierzchniach Zostaw same LEDy i wywal wszystkie CFLki Będę kibicował mimo że do końca nie zostało wcale tak długo
Recommended Posts