gwel Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Paliłem tylko kilka razy zielsko, chciałbym się dowiedzieć na ile razy starczy mi gram. Ponoć to które na mnie oczekuje jest mocne (jeden buch wystarczy). Na ile razy powinien wystarczyć ten gram, skoro nie jestem doświadczony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Wypadałoby się przywitać zanim zadasz pytanie- to Twój pierwszy post, trochę kultury!. Czas chyba przywrócić mistrzowskie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Lebowski Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 wedlug policyjnych porcji wyszloby zapewne 177 jak nie wiecej dzialek hihihihi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman118 Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 zawsze każdy "zółtodziobą" mówi że mocne nigdy nie słuchaj takiego pierdolenia, jeśli to jakiś twój dobry "kolega" to chyba możesz mu zaufać, ogólnie nic z ulicy sie nie bierze. Na ile ci starczy ? Hmmm pale już trochę i z półka dziennie mi schodzi wieczorem, myśle że jak dostaniesz ważonego grama o normalnej mocy to bedziesz miał na pare dni jesli duzo nie palisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judaista Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Czas chyba przywrócić mistrzowskie.. Dziwiłem się, czemu zniknął najlepszy dział forum. Bo kontent był przedni. A gram, to na dobrego gibona jest. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoLek Posted November 25, 2015 Share Posted November 25, 2015 Judaista 100% racji, tematy w mistrzowskich, to były naprawdę perełki na forum A żeby nie robić spamu w temacie, to "gram" gramowi nie równy i dla siebie samego, to możesz mieć na raz, a równie dobrze na 3-5 razy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seba4240 Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Na ile ci starczy? To zależy tylko od ciebie. Równie dobrze możesz spytać na ile ci starczy 100zl bo mało wydajesz. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoLek Posted November 26, 2015 Share Posted November 26, 2015 Na ile ci starczy? To zależy tylko od ciebie. Równie dobrze możesz spytać na ile ci starczy 100zl bo mało wydajesz. Hehehe, Seba idealna odpowiedź na to pytanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts