TOMTOM Posted November 21, 2015 Share Posted November 21, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=kHb_2NA1oSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
PodajPilke Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Polacy mają ostatnią szansę żeby otworzyć oczy... Mam 21 lat i zacząłem to wszystko pojmować dopiero jakieś 2-3 lata temu. Marihuana ewidentnie lek na raka jak i na inne choroby lub schorzenia. Na targach konopnych w Kurozwękach, w tym roku słyszałem historię, którą przytoczył Dr. Jerzy Zięba w powyższym filmie od samej Doroty Gudaniec. Powiem szczerze, że jest to naprawdę absurd jeśli ktoś ma na papierze, czarno na białym, że stan się poprawia, a lekarze z naszej "kochanej" służby zdrowia odmawiali leczenia... Niestety nie jest tak tylko w tym przypadku. Niech każdy z was sobie posłucha Pana Pańkowskiego ( wywiadów, czym się zajmuje, itp.). Oby każdy kto otworzył oczy poszerzał świadomość innych ludzi lub chociaż usilnie próbował. Nie ma czasu! Peace Link to comment Share on other sites More sharing options...
darygo Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted November 24, 2015 Share Posted November 24, 2015 System ma więzić a nie uwalniać a tym bardziej leczyć ... otwórzcie oczy, nie jesteśmy juz ludźmi a pionkami w korporacyjnej farsie niczym niewolnicy w dawnych . czasach. A ja otwarcie mówię systemowi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.