UndeRtakeR Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Witam wszystkich. Mam problem, którego nie potrafię samodzielnie rozwiązać więc proszę szanowne forum o pomoc. Najważniejsze to ,że jestem zielony jak moja roślinka w temacie uprawy aczkolwiek bardzo intensywnie staram się nadrobić zaległości. Otóż moja MJ ma już prawie 6 miesięcy. Dostałem kilkunastodniową sadzonkę , która niby miała być FEMI i takie oznaki wskazywała. Od pewnego czasu jej wzrost się zatrzymał i całe szczęście bo ma już ponad 180cm. Problemem jest to, że ona wcale nie ma ochoty na rozkwit a w nowych miejscach zamiast pokazywać 5 palców pokazuje 3 . Trzymam ją cały czas w domu a ostatnio doświetlam i staram się to robić 12/12. Nasionko : No name Ziemia to : Substral + torf Nawozy : Florovit do gleby i florovit regenerator do liści Podlewam średnio co 3/4 dni Fotki 3 palce!!!! Główny szczyt 3 palce Niedobory!! Czy jest jeszcze jakaś szansa ,że zakwitnie?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plantator Posted October 28, 2015 Share Posted October 28, 2015 Witam sraszne czerwone łodygi. Zawsze podlewasze je tymi specyfikami jak takmto odstaw je i przpłucz. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
UndeRtakeR Posted October 28, 2015 Author Share Posted October 28, 2015 Dzięki Plantator Flush zrobiłem już dwa dni temu. To miał być mój mały eksperyment ale i tak się cieszę bo już wiem gdzie i jakich błędów się ustrzec. Dałem dzisiaj 0,05 g siarczanu magnezu na 0/5 l wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.