robercig Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Witam, Ostatnio kupiłem sobie co nieco i w przeciwieństwie do ostatnich moich zakupów ,ten nie ma "tej" woni. Ogólnie nie czuć nic. Jak kiedys musiałem chować w szafach ,bo w całym pokoju pachniało , tak teraz trzeba blisko do nosa przysunąć aby cokolwiek poczuć. Dodam,że topy są takie bardziej brązowe. O co może chodzić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 może przekwitły albo herma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sich Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Przystaw nos i pomacaj topa, powinna wydzielać normalny i dosyć intensywny zapach. Jeśli chodzi o gotowy susz to może to nie jest to co myślisz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Jakiś shit, normalnie czysta ganjcha pachnie i kropka, jak śmierdzi inaczej lub w ogóle to przekręcona jest, pokaż zdjęcie a Ciotka Amba da analizę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrowLike! Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 to pewnie dopki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
robercig Posted October 25, 2015 Author Share Posted October 25, 2015 Taka jakosc ze pewnie nic nie da sie stwierdzic.Ogólnie ma taki wyblakły zielono-brązowy kolor... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Skwara - oblepiona cukrem/bixem lub innym shitem i resztą widać że zbite ktoś gniótł topa, na oko moje zawyżona waga ok 3-5g. Paląc to popiół będzie jak węgiel i ciężko będzie się to paliło. Jak i w smaku będzie czuć ten obrzydliwy smak całego syfu. Jak tylko widać że top jest zlepiony znaczy że przekręconym. Struktura czystego wysuszonego topka wygląda tak: Tutaj kilka odmianek po prawidłowym suszeniu curringu Link to comment Share on other sites More sharing options...
robercig Posted October 25, 2015 Author Share Posted October 25, 2015 No to zasadnicze pytanie:Da się to palić i czy mogę się po tym spodziewać normalnego kopnięcia?I tak zmieniam źródło... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Da radę zrobić watercuring, ale to bez sensu jest. No cóż musi pójść to z dymem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawkacanna Posted October 25, 2015 Share Posted October 25, 2015 Skwara - oblepiona cukrem/bixem lub innym shitem i resztą widać że zbite ktoś gniótł topa, na oko moje zawyżona waga ok 3-5g. Paląc to popiół będzie jak węgiel i ciężko będzie się to paliło. Jak i w smaku będzie czuć ten obrzydliwy smak całego syfu. Jak tylko widać że top jest zlepiony znaczy że przekręconym. Struktura czystego wysuszonego topka wygląda tak: Tutaj kilka odmianek po prawidłowym suszeniu curringu Amba W takim razie mam pytanie, jeśli masz curringowane zioło, to nie powinienem go gniść? Tzn, mam po curringu, wybałem się ze znajomym w balet i wsadziłem susz do dużego woreczka strunowego i troszkę się zbiło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.