-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez PonuryKlekot · Opublikowano
Na trzeciej fotce widoczne jaśniejsze ścieżki na liściach - u mnie w niemal sterylnym środowisku także było to widoczne na pierwszych piętrach liści. Ale zaufaj mi, to nic takiego. Co do spalonych końcówek na zdjęciu drugim, pierwszy raz widzę coś takiego. Jeśli miałbym strzelać to wypalenia powstały na wskutek kropelek wody obecnych na liściach. Działąją one jak soczewki skupiając światło w jednym miejscu. .. -
Przez Bartas88 · Opublikowano
Tak siedzę, patrzę i myślę i dochodzę do wniosku, że chyba pewne rzeczy trzeba sobie zacząć pisać, bo się zamuliłem i teraz się głowię, co tu właściwie rośnie. Chociaż obstawiam lowres z pierwszego zamówienia - mutancik dalej stoi na parapecie, a ja jeszcze jego siostry w szklarni wstawiłem - Royal creamatic swoją drogą też 😄 Tak więc zbiorcze foto 3 sióstr, największa to najpewniej lowres, ma jakieś 3 tygodnie. Uszczknąłem pierwsze dolne liście, co tu dalej robić? Doniczka jakieś 10l, ziemia sklepowa plus ogrodowa plus świeży nawóz od kur, normalnie z dnia na dzień widać wzrost 😮 Nie wiem tylko, czy mogą być spowodowane pojedyncze brązowe końcówki na liściach, widoczne na drugim zdjęciu. Przejmować się tym? Na 3 fotce widać uszkodzenia liści, które najprawdopodobniej są spowodowane żerowaniem jakiejś błonkówki. Tylko na tej sztuce to występuje. No i 4 fotka, zbiorcza. A dzisiaj dołączyły do składu 2 sztuki Quick one automatic, wszystko od thc-thc 😄 Wszelakie wskazówki mile widziane 🙂 -
Przez Wojtek114 · Opublikowano
Siemanko mamy około 30 dni od kiedy wyszły ponad glebę. Zdjęcia 3 boxów. Zdjęcia ostatniego Boksa wkleje pozniej -
Przez Dawid górnik · Opublikowano
36 DZIEŃ Równo tydzień po pierwszym cięciu dziewczyny dziś przeszły przez kolejne. Ogólnie celem jest po 8 głównych szczytów. Wyjątkiem będzie tropicanna bannana przy której spróbuję zrobić 12 szczytów, po 6 na stronę, wytworzyła ona na 2 głównych odrostach krótkie międzywęźla więc spróbuję zrobić na 12 😛 Tropicanna banana
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts