Jack Herrer Auto od Bulk Seed Bank +Critical Jack Herrer od Delicious Seeds i El Alquimista Auto od SamSara Seeds
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez szczurek10 · Opublikowano
Dobrze też potrzymam do 5-7 dnia 24 a potem zmieniam na 18/6 -
Przez Eolenis · Opublikowano
Pięknie to wyglada😆☺️ Ciekawe kiedy mi taki grow wyjdzie. No ale nie od razu Rzym zbudowano -
Przez kolober · Opublikowano
Część wam Dzisiaj oglądałem trichomy bubblegum i wyglądają pięknie 👍 jutro dostanie trzeci i ostatni raz Ripena i po około 4-5 dni zaczynam flusha akurat zdążą złapać trochę bursztynu i szczerze to za wiele go nie chcę bo te krzaki już zabijają 🤯😉😁. I zresztą wcale nie odstępuje od bubblegum i też już dostały po dwa razy finalpart i prawdopodobnie wszystkie zostaną ścięte tego samego dnia, przynajmniej do tego dążę żeby je zgrać. I zaraz przekładam te młode z małego i lecimy Dalej z zabawą bo nie ma czasu a życie jest krótkie a tyle odmian do wypróbowania 😉😁 -
Przez KushSensei · Opublikowano
Okej ogromne strzyżenie za mna lampę już w zasadzie dałem na samą górę, przyciołem dwa szczyty bo w sumie i tak spalone były po incydencie. Z dodatkowych rzeczy strasznie dyżo wody wypiły, piją dużo wiecej niż poprzedniki co w upale stały. Dwójkę jeszcze bardziej podniosłem. Wymiarowo teraz wygląda to tak: 1. 100 cm 2. 76 cm 3. 113 cm #top all #toping #top #midup #bot #odpad 1 #odpad 2 #odpad 3 -
Przez kolober · Opublikowano
Siema👊 nic tam się nie dzieje i nic nie będzie gnić tą rana po toppingu do wieczora będzie zaschnięta👍 co do treningu lst gitara 👍 tylko szybko zaczęły pokazywać preflowery bo zazwyczaj to następuje po 20tym dniu ale to może przez są lekka suszę co miały😉 I teraz przy tych co zrobiłeś lst kontynuuj trening. Czyli jak któryś odrost będzie wybijał się wyżej to też doginaj do ziemi tak żeby wszystkie odrosty były równe z głównym szczytem. Chodzi o to żeby roślinę zaczęła traktować wszystkie szczyty równo i nie faworyzowała żadnego z nich wtedy będziesz miał udany trening i i wiele większy plon👍 I nic więcej nie wycinaj żadnych liści ani nic z tych rzeczy. I roślina teraz wejdzie w fazę stretchu i zacznie szybki przyrost zieleni dopiero po tym okresie czyli około dwa tygodnie będziesz mógł trosze ja ostrzyc 😉 pozdro
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts