-
Wpisy na blogu
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez ElElDee · Opublikowano
lubie zimno, tak o rzucilem info. Aktualnie mam grzejnik wlaczony caly czas xD przestawilem sie dla dobra roslin. Chodzilo mi glownie o to jak go dogrzac, bo mimo odkreconego grzejnika nie chcialo wbic powyzej 26c, o to jest wlasnie ta cala rozkmina -
Przez Bestia_86 · Opublikowano
Co tu się odwala 🙆🙆🙆 To czyjaś fotorelacja 🤭 -
Przez kolober · Opublikowano
Stary ja dopiero doczytałem że ty masz problem taki że lubisz chłodno w pokoju a w Boże chcesz 27 stopni? No to będziesz miał ciężko to zrobić -
I to jest właśnie to jak ktoś doradza nowym bez żadnej wiedzy praktycznej!!! I jak chcesz wpierdalać siano na to co nie działa to słuchaj się tego ęą🤣🤣🤣 -
To ja widzę że facet nie rozumiesz jak działa growbox bo on nie jest w żaden sposób ocieplony i nie jest w stanie utrzymać ciepła i musisz go ocieplić żeby to trzymał. A i zapomniałem masz jeszcze wyciąg który wypierdalaj te ciepłe powietrze i ta twoja matka nie jest wstanie wytworzyć tyle ciepła żeby się utrzymało. Inteligencie bez praktyki bo jedno jest studiować matematykę czy huj wie co ale drugie to jest mieć wiedzę praktyczną. I kurwa po drugie ty będziesz mi po jednej uprawie mówił co działa a co nie? I do tego po tych liliputach które nawet nie wytworzyły systemu korzeniowego🤣🤣🤣 i jeszcze się pytasz po co takie duże donice skoro i tak w huj ziemi nie wykorzystały. Takimi meczami się zajmij najpierw a nie sprawdzasz komuś bez żadnej wiedzy praktycznej!!!! A pisak to będę jak mi się podoba ty ęą🤣🤣🤣🤣 Wstaw sobie boxa do zimnego pomieszczenia i ogrzej go matą grzewczą i później pierdol śmieci
-
-
Gallery Statistics
-
Images65.3 tys.
-
Comments1.3 tys.
-
Albums1.9 tys.
-

Recommended Posts