dasza Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Witam Was serdecznie, mam pewne pytania. Chce zacząć indoor, mam małe doświadczenie outdoor, ale ze względu na liczne powodzie i bardzo silne wiatry moja mała plantacja automatów poszła się...Dlatego, że nasz klimat jest dość nieprzewidywalny w ostatnich latach chciałabym coś bezpieczniejszego pod kątem oszczędzenia pieniędzy dlatego chciałabym zacząć indoor, aby moja sytuacja nie powtórzyła się ponownie. Chciałabym kompletny set uprawowy oczywiście liczę na jakość. Budżet: ok.2200 Cel:300-400g (może więcej jeśli się da), box na 4-5 rośliny sezonowe, mało zapachu wydobywającego się na dalsze pomieszczenia oraz oczywiście wszystko Bio. Ziemie chce kupić coco Biobizz razem z odżywkami rzecz jasna. Proszę o pomoc i wszelkie rady Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalonyszaleniec Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Kolego, wg mnie odpowiedzi nie szukaj w tym dziale, tylko tu: http://trawka.org/forum/49-sprzet-do-uprawy-roslin-jak-zbudowac-growbox/ Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 kolego nie ten dzial do tego tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dasza Posted July 11, 2015 Author Share Posted July 11, 2015 nick dasza rozumiem, że nic Wam nie podpowiada, że macie do czynienia z płcią żeńską tak samo jak teksty typu "chciałabym". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 dasza za zakładanie wielu tematów tych samych zostaje założona blokada pisania, czytaj forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szalonyszaleniec Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 nick dasza rozumiem, że nic Wam nie podpowiada, że macie do czynienia z płcią żeńską tak samo jak teksty typu "chciałabym". Nick za dużo niepodowiedział (różnie to z nimi bywa), ale formę żeńską przeoczyłem. Mój błąd, sorki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.