Ganji_Fan2 Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Witam wszystkich !!! Moje poczynania w tegorocznym outdoorze trwają juz ponad miesiąc ale dopiero teraz zdecydowałem się tym podzielić z wami. Odmiana: Auto AK (Royal Queen Seeds) x 5 i jeden gratis od taniesianie.pl tez Auto AK Ziemia: Donice 10l, ziemia uniwersalna + perlit+ dolomit Nawozy: Biohumus Forte do roślin zielonych (na wega) Biobizz TOP MAX i Bio Bloom (na flo) Pestki wysadzone bezpośrednio w donice na miejscówie 29.05 na dzien dzisiejszy mają 39 dni. Ponad tydzien temu, a konkretnie 30 dnia dostaly strzała SuperVit od Hesi a 34 zaczęły kwitnąć. Zastanawiam sie czy to SuperVit zaczął stymulować kwitnienie bo wydawało mi sie, ze weg bedzie trwal jescze kilka dni. W najblizsza sobote dostana jescze raz SuperVit wraz z pierwsza dawka nawozów Biobizz. Zobaczymy co z tego wyjdzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted July 9, 2015 Share Posted July 9, 2015 Witaj co do kwitnienia to moja mama mówi ze po 24 czerwca zaczenie sie kwitniecie chyba imieniny jana od 24 czerwca dzien staje sie krotszy przez co rosliny mogą sie określać i wchodzić w fazę flo pozdro i dawaj foty! 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganji_Fan2 Posted July 9, 2015 Author Share Posted July 9, 2015 Mama napewno wie co mówi, i to by sie zgadzało w przypadku moich panienek 21 dzień: 25 dzień: (od taniesianie.pl smiesznie lodyga sie wygiela) ( ta szalona od poczatku najbardziej chce zyc i sie wyciaga) 30 dzień: 37 dzień: (+/- 3 dzień kwitnienia) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted July 11, 2015 Share Posted July 11, 2015 Tez na outdoorku mam te AK od RQS moje troszke mniejsze lepiej wyszly w tym roku NL od nich bynajmniej u mnie choc w zeszlym roku jeden z kilku{ukradli} wyrosl i mial na sobie 50g suchego.Jeszcze raz ladne rosliny i zycze farta do samego finiszu.Pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganji_Fan2 Posted July 12, 2015 Author Share Posted July 12, 2015 Jak bym przytulil 50 g z krzaka to bym byl W niebo wziety ale nie nastawiam sie na tyle zebym sie pozniej nie rozczarowal. W kazdym badz razie propsy dla tych pestek... W najblizszy wtorek lub srode maly UP, ktory mial byc wczoraj ale pada wiec nie mialem po co isc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MocKAbum Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 Chłopaki zastanawiam się czy jest sens zabierać się za growing teraz mam amnesie ak auto feminizowaną i jest już jeden dzień w wodzie zdąży dojrzeć? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted July 13, 2015 Share Posted July 13, 2015 sadź dojdzie czy nie dojedzie;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganji_Fan2 Posted July 14, 2015 Author Share Posted July 14, 2015 Zawsze warto zasadzic Masakra pada od 3 dni i nie mam jak podac nawozu, a jak bylem w niedziele (fotek nie robiłem) po jednej zauważyłem wydaje mi sie niedobor fosforu. Wkoncu to juz jakos 10 dzien flo a zadnego papu w tym kierunku nie dostaly. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furion Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 burze kwiatow morzna podsypac bez wody, lub jakis inny wolno rozpuszczajacy sie nawoz np zaszuszony kurzak Link to comment Share on other sites More sharing options...
MocKAbum Posted July 14, 2015 Share Posted July 14, 2015 Dałem pod dwie warstwy waty nasączone wodą, teraz czekam na kielek jak myślicie jak będę dawał do doniczki to jaki nawóz dawać i po jakim czasie wdomu mogę iść na partyzantke :-) Narazie poisadam tylko nawóz do storczyków Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts