huehue002 Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Witam!Poszukuję jakiś automatów które mają mało intensywny zapach nawet kosztem ilości zbiorów Jakieś porady? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Furion Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 polecam amnesia haze x the killing fields od warra, tyle ze to nie auto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 Moją 'najsłabiej pachnącą' odmianą był RoadRunner 2 Medyczna roślinka od DinaFem. Chociaż zapach był najsłabszy ze wszystkich roślinek w boxie to pachniał dosyć ładnie i intensywnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigit Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 jak planujesz box to rozsadna wentylacja z dobrym filtrem weglowym rozwiazuje sprawe, mysle w zadowalajacym stopniu. Nie polecam blueberry widow jezei brac pod uwage intensywnosc zapachu, po pirewszym tygodniu juz daje o sobie znac Calkiem przyjemny byl za to ice od nirvany tylko ze to nie automat Link to comment Share on other sites More sharing options...
huehue002 Posted June 28, 2015 Author Share Posted June 28, 2015 Ale mi zależy na odmianach auto sativa Link to comment Share on other sites More sharing options...
erton Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 diesel ryder x ak snow automat bardzo słabo pachnący Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojojoziomalos Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 low ryder 2 auto fem od joint doctor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar_sativa Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Kolego najlepszym rozwiazanie bedzie jak zainwestujesz w filtr z wegla aktywnego zapach naszych pań zalezy w znacznym stopniu od nawozow,wilgotnosci temperatury. I przede wszystkim od dobrego wyciagu milego zapachu przez wentylator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 low ryder 2 auto fem od joint doctor Miałem kiedyś, i to był najbardziej "śmierdzący" auto jaki miałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
gigit Posted June 29, 2015 Share Posted June 29, 2015 Moim zdaniem filtr to podstawa, nie ma odmiany ktora w ogole nie wydziela zapachu. Warto zainwestowac ok 100 (tania opcja) za gotowiec, chyba ze chcesz samwmu kombinowac to mozna uzyc kabinowego lub wkladow do okapu. Osobiscie uzywam Rhino Pro i jestem zadowolony, wystarczy wylaczyc na 15 min i juz wyraznie czuc roznice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.