Wader Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Yo yo bracia i siostry, chciałbym się podzielić wrażeniami z mojego nowego projektu. Jako że jestem raczej zielony w indoor, z radością przyjmę każdą opinię, uwagę i sugestię. Temperatura 25-29℃/18-20℃ Wilgoć: 45-60% Namiot: 90x90x180 Oświetlenie: 400w hps SOLDIGITAL Wentylacja: RVK 125A1 225m3/hr + Variispeed + rhino hobby filter + 2x 15w 6" clip fan Donice: 9x 6.7l +CANNA TerraPROplus + Keramzyt Nawozy: BioBizz RootJuice + PlantMagicPlus Organic Bloom 3-5-4 SEEDS: 2x G Bomb - Big Buddha Seeds 3x Blue Cheese - Big Buddha Seeds 1x Amnesia Gold - PyramidSeeds 1x Sterling Haze - Sativa Seeds 1x Purple OG #18 - Reserva Privada 1x White Widow - Dinafem W skrócie: Roślinki wyszły z ziemi 02.06 07.06: 17.06: 21.06: 28.06: Dostały dwa razy rootjuice, najpierw 4ml/l potem 5ml/l po ~300ml na łepka oraz staram się codziennie na 'noc' obficie spryskiwać wszystkie. Niestety jedna z Sterling Haze nie wykazała żadnej chęci do współpracy i została zamieniona na Purple OG która wyszła z ziemi 16.06 i w dniu dzisiejszym wygląda już lepiej niż jej poprzedniczka. W tym tygodniu zainstaluję filtr i Boost Buddy CO2 , dzisiaj dostaną czystą wodę i następne podlanie już z Bloomem, oczywiście oprócz Purple OG. Z góry przepraszam za brak rzetelności w GL ale mam dość mało czasu ostatnio, będę się starał dodawać upa co niedzielę, po zdjęcia poszczególnych panienek zapraszam do galerii: http://trawka.org/gallery/album/1267-1212-project/?view_style=large '> http://trawka.org/gallery/album/1267-1212-project/?view_style=large Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adi83 Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Dobrze idziesz moim zdaniem nie ma się do czego przyczepić ciekawe sidsy pozdro i z fartem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Wypierdziel keramzyt i podsyp roślinki ziemią pod same liście Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted June 22, 2015 Share Posted June 22, 2015 Wypierdziel keramzyt i podsyp roślinki ziemią pod same liście Powodzenia! Potwierdzam. Ale po kolejnym pietrze. Jeszcze je wyciagnie Sorry wielka stopo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted June 23, 2015 Share Posted June 23, 2015 zasobnik a co ma keramzyt wspolnego z wyciaganiem roslin?Mistrzu jednej uprawy indoor i do tego nie udanej jakbys nie wyrzucil rosliny na spota to nie mial bys co palic bo to pochamowalo troche twoja nadgorliwosc. Z keramzytem ziemia bedzie dluzej wilgotna na wierzchu czy keramzyt pomaga czy nie kazdy ma inne swoje zdanie ja dodaje odrobine do ziemi zawsze jest to keramzyt o bardzo drobnej frakcji .Tak jak pisalem ma on swoich fanow jak i nie jedni sypia na gore inni na spod inni mieszaja.Jak pracowalem w szklarni przy kwiatach doniczkowych to sluzyl w donicach jako drenaz wiec zdania co do jego uzywania sa podzielone. z fartem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wader Posted June 23, 2015 Author Share Posted June 23, 2015 Ja użyłem keramzytu na dno jako drenaż, do środka dla spulchnienia oraz na górę dla tradycji Nadal nie mogę wrzucać zdjęć, bardzo proszę kogoś o pomoc/poradę w tej sprawie, może jakaś inna metoda uploadowania zdjęć z telefonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted June 24, 2015 Share Posted June 24, 2015 zasobnik a co ma keramzyt wspolnego z wyciaganiem roslin?Mistrzu jednej uprawy indoor i do tego nie udanej jakbys nie wyrzucil rosliny na spota to nie mial bys co palic bo to pochamowalo troche twoja nadgorliwosc. Spoko. Nie chodziło mi w sumie o keramzyt tylko o dosypanie ziemi później bo i tak jeszxze je wyciagnie. Keramzyt sam myślałem czy nie dodać na wierzch przed wyjazdem,ale w końcu sobie darowałem. Bez stresu ziom. dla Twojej wiadomości mam 4 panny na out i 1 in. Pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plantator Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Zasobnik możesz pokazać aktualne zdjęcia?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted June 25, 2015 Share Posted June 25, 2015 Zasobnik możesz pokazać aktualne zdjęcia?? Proszę Pierwsze 3 Pure AK - IN Następne 4 BigBang - OUT Potem 2 Blue Cheese - OUT Ostatnie 2 Grapefruit - OUT Mam jeszcze WW Auto na OUT ale nie miałem okazji zrobić zdjęcia. Wszystkie foto które dodałem są z dzisiaj Pozdro Plantatorze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evilumsek Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 http://trawka.org/forum-352/announcement-23-jak-dodac-zdjecia-do-galerii-trawka/ Miło się patrzy:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.