weeed Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Jeśli Zbigniew Ziobro mówi "tak" dla medycznej marihuany, to wiedz, że coś się dzieje... Zamieszczamy projekt projektu krążący po Sejmie. Wygląda na to, że zdrowy rozsądek i troska o pacjenta zaczyna zwyciężać z uprzedzeniami i stereotypami. Brawo! i najbardziej ciekawy zapis: Może w końcu coś zacznie się ruszać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted June 11, 2015 Share Posted June 11, 2015 Nie widać nic.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzejson p Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Myślę, ze narazie niema nawet szans ,by w obecnej sytuacji coś się zmieniło z ustawą o przeciwdziałaniu narkomanii... a szkoda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ambasadorka Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Ale z Was optymizm tryska Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scooby-Doo Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 @Amba - to realizm...niestety. Bynajmniej na nic więcej mnie nie stać ...w polskiej rzeczywistości. @weeed - nie wiem czemu , ale nie widzę obrazków w Twoim poście....zapodasz jeszcze raz ? OKO to wina przeglądarki Ciekawe czy to autentyczne materiały czy nie do końca..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted June 13, 2015 Share Posted June 13, 2015 Takie fajne kąski wrzucaj do galerii forum bo z zewnętrznych serwisów mogą zniknąć... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.