slawo93 Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 witam chcialbym posadzic teraz na outdoor jakas odmniane maryski mieszkam w uk na poludniu takze cos na te pogode znalazlem juz dobrego spota poleci ktos cos ? zaznaczam ze niewiem nic o sadzeniu takze prosze o pommoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Witam Kolejny zabawny post Jak już jakimś cudem znalazłeś się na tym forum i chcesz posadzić "maryśkę". To może zacznij od przestudiowania kilku ...nastu, ...dziesięciu lub nawet ..set tematów. Zapoznaj się z uprawą od podstaw i dopiero myśl o sadzeniu. Liczysz, że ktoś ci napisze tu gotowca w dwóch zdaniach? Ok nawet w trzech słowach. Posadź i rośnie. Proste, nie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawo93 Posted May 20, 2015 Author Share Posted May 20, 2015 chodzi mi o to zeby ktos mi polecil dobra roslinke na outdoor w uk ? tyle Link to comment Share on other sites More sharing options...
howhigh Posted May 20, 2015 Share Posted May 20, 2015 Mysle ze jakas paproc albo tulipan ;)a tak serio jezeli chodzi o uk to pierdol outa i zbijaj boksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasquatch Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 zaznaczam ze niewiem nic o sadzeniu takze prosze o pommoc Raczej o to mi chodziło Link to comment Share on other sites More sharing options...
slawo93 Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 tylko ze w domu niemoge bo przypau bym mial takze musi byc outdoor tak na teraz poleci ktos dobra trawe i latwa w uprawie przede wszystkim ? bo chcialbym juz zamowic nasiona Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 slawo93 czy ty aby na pewno masz ukonczone 18 lat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.