Plantator Opublikowano 25 Czerwca 2015 Opublikowano 25 Czerwca 2015 No i piknie idzie zdrowo i wesoło oby tak do mety.? Pozdro
howhigh Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 Dzien 49 Witam Rośliny idą zdrowo jak narazie bez problemowo. Cały czas dostają nawozy z odstaną kranówką. Temperatura troche komplikuje ale dajemy rade Desfran : Orange hill special : Ultra Skunk: Wszystkie rady zjebki itd mile widziane Pozdrawiam!
Scooby-Doo Opublikowano 3 Lipca 2015 Opublikowano 3 Lipca 2015 No po liściach widać , że temp. troszku się podniosła , ale co zrobić jak za oknem mamy 35 w cieniu U mnie też to samo zaczyna się dziać w szafce ...no ale nic nie zrobimy z tym fantem cza cierpliwie czekać aż upały zelżeją i częściej podlewać przy takiej klarze Ładnek kobitki tak na marginesie Który to dzień flo ? Pozdrawiam
howhigh Opublikowano 3 Lipca 2015 Autor Opublikowano 3 Lipca 2015 21 dzien flo. Liscie oklapniete bo przed podlaniem byly ale temperaturka tez zrobila swoje
SmakMaroca999 Opublikowano 4 Lipca 2015 Opublikowano 4 Lipca 2015 Desfran piekna sati ona wyglada tam na najbardziej dzika na fotce z boksa zawsze podobaly mi sie wlasnie takie krztalty sativ u mnie na spocie sativki zawsze co rok bo w indorku przy moich warunkach to sie mecza strasznie bo brakuje im przestrzeni.Pozdrawiam bardzo ladne.
howhigh Opublikowano 11 Lipca 2015 Autor Opublikowano 11 Lipca 2015 DZIEN 56 Witam ! 29 dzien flo. Wszystko jak narazie idzie planowo wiec nie bede sie rozpisywał. Temperatura w boxie w normie, odzywki zgodnie z tabelą . Desfran: Orange Hill: Ultra Skunk: Jakość zdjęć pozostawia wiele do życzenia ale niestety korzystam z wiekowego sprzętu a i umiejętności fotografowania są równe zero ; Pozdrawiam i udanego weekendu
Scooby-Doo Opublikowano 11 Lipca 2015 Opublikowano 11 Lipca 2015 Wszystko ładnie Podobne dni flo jak u mnie Topki fajnie nabierają masy a Desfran fajnie formuje główny szczyt
Plantator Opublikowano 16 Lipca 2015 Opublikowano 16 Lipca 2015 No teraz tylko masa i żeźba?.Tłusto wygląda ten Orange Hill a będzie jeszcze tłuściej☺. Piknie,zdrowo,kolorowo-brawo?. Z fartem i buchem do mety.
SmakMaroca999 Opublikowano 17 Lipca 2015 Opublikowano 17 Lipca 2015 no ten Orange szybko lapie mase bedzie pewnie pierwszym do jarania bo desfan to troche pokwitnie.
Recommended Posts