-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez krycha13 · Opublikowano
Ja bym jeszcze trzymał i może niepotrzebnie 😅 Zawsze myślałem, że musi jakiś tam % być brązowych. Będę na bieżąco wrzucał z moimi do relacji żeby nie przesadzić. Właśnie kombinuję z aparatem żeby w miarę robił dobre zdjęcia (co by ktoś bardziej doświadczony grower się wypowiedział) bo nie chce kolejnej rzeczy zrąbać 🤧 Na ten moment wystarczająco już popełniłem błędów i pytam o każdą pierdołę 🙂 -
Przez GanjaOmen · Opublikowano
Może trochę wcześnie ale Juz nic nie rośnie.. nie puchnie.. wysyp mlecznych trichomow więc dlaczego nie? 🙂 bardzo byłem ciekaw jego plonu i działania 🤣 przy takich trichomach zawsze miałem odpowiednią moc.. -
W całości krzak wygląda dobrze. Ale reszta zdjęć to wydaję mi się, że trochę za wczesna kosa. Albo nadal czegoś nie rozumiem i swoje zetnę w złym momencie 🙄 -
Za mało sadzisz na Twoje zapotrzebowanie 🙃 Musisz się bardziej postarać 😆 Ale fakt, ten etap jest tak nudny, że na wakacje można by było jechać. Zaglądanie 2x dziennie do szafy jest złe! Czas ciągnie się jeszcze bardziej. Człowiek się wolniej starzeje, czas wolniej leci.... 😅 -
Jeszcze odnośnie nawozów. W green Sensation jest napisane żeby EC sprawdzać więc chyba warto heh. Do tego woda kranówka odstana 48h ma pH 7.8 ale po dodaniu nawozów spada do 6.8-6.9 czyli chyba idealnie. Kilka fotek jak to wygląda w instrukcji. Może trzeba się wyłamać i nie iść idealnie zgodnie z instrukcjami? Green Sensation Pure Zym Terra bloom Jakieś wskazówki? Mają już bardzo sucho ale jeszcze je trochę przeczekam.
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts