zasobnik Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 A oto ostatnia z trzech Big Bang od GHS. Dwie wcześniejsze były moim pierwszym tworem, na którym robiłem setup boxa Ogólnie oba krzaki nie zakwitły. W tym momencie wywaliłem je na out, gdyż szkoda mi było prądu Wszystkie liście które miała prawie odpadły ale nowe z topa rosną i nawet wyglądają jak by chciały kwitnąć. Ostatnia która widnieje na zdjęciach została przeniesiona do PCBox z żarówką philips tornado 24W. Do dnia 15 wyglądała jak sadzonka ale po zapodaniu biobizz trypack odżyła. Nie zakładam tego postu jako growlog, Pragnę tylko zebrać opinie co myślicie.... Jest szansa że chociaż ostatnia da jakiś plon?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 Więcej tych żarówek Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 Więcej tych żarówek ale ona daje rade... pięterka wychodzą jeden za drugim. W sumie myślałem po tym co pisałeś, że szybko będzie do wywalenia... Jak narazie nic nie zmieniam. Jak coś przerzucę do dużego boxa. Czekam aż puści włosy. To powinno być już ale jako że stała trochę w miejscu na początku to daje jej parę dni więcej tak wygląda teraz: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted April 30, 2015 Share Posted April 30, 2015 hehe konopie są silne Każdy krzak to doświadczenie które jest bezcenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted April 30, 2015 Author Share Posted April 30, 2015 moge mieć tylko 1g ale niech chociaż zakwitnie!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Mały UP zapomnianego big banga. Kolega ma około 60 dni. Od około 15 dni jest na dworze. Pogoda niestety nie dopisywała ale jak na automat 60-cio dniowy to i tak dziwne że stoi Od poniedziałku zapowiadają po 30 stopni tak więc może coś zacznie się dziać. Tak jak pisałem wcześniej ucieszę się nawet jak będzie chociaż 1g Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Nawozisz ? Bo wygląda na przenawożenie. Coś tam zawsze będzie, doświadczenie jest bezcenne Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 Nie. Ona tak pożółkła jak ją tam wsadziłem i teraz już nie żółknie.... Kwitnie ale bardzo powoli. Wydaje mi się że doskwiera jej trochę brak słońca. Następnym razem wezmę próbkę ziemi i zmierzę co tam jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vito Posted May 28, 2015 Share Posted May 28, 2015 Skoro już nie żółknie to gleba dobra, a słabe kwitnięcie to brak słońca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zasobnik Posted May 28, 2015 Author Share Posted May 28, 2015 zobaczymy co się stanie po następnym tygodniu, jeśli naprawdę będą upały Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts