Kwasy humusowe
-
Podobna zawartość
-
- 0 replies
- 913 wyświetleń
-
-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez THC-THC · Opublikowano
Tak dokładnie można określić człowieka ze sklepu panpestka.pl, który od wielu lat prześladuje nasz sklep THC-THC.com zakładając nam tematy i posty typu „przypał – twierdząc że przekazujemy dane naszych klientów na policję” lub też twierdząc że „wyjechałem do Hiszpanii, bo uciekam przed wyrokami sądowymi”, jawnie wypisując takie bzdury na swoim profilu i swojej grupie Facebooka. Oraz na jednym z for internetowych o uprawie konopi o nazwie „haszysz”, gdzie ma baner reklamowy. Tego typu bzdury są właśnie wypisywane tylko w tych dwóch miejscach. Na wspomnianej grupie Facebooka pan pestka oraz na jednym z for o nazwie „haszysz”. Przypadek! Co najlepsze przecież osoby, które są fanami sklepu panpestka i są w jego grupie na facebooku, raczej nie kupują nasion w innych sklepach. Więc jakim cudem mogą mieć takie doświadczenia z innym sklepem. Wyjaśnienie jest proste, takie coś jest pisane z lewego konta. Więcej takich wypowiedzi na jego grupie: Burza się zaczęła kiedy postanowiliśmy się wypowiedzieć na tym forum, tutaj w temacie napisaliśmy post: Wtedy panpestka stał się ofiarą własnych działań i opublikował przerażający post w którym kwiknął jaki to on jest przez nas poszkodowany, cytuję: Zastanawiam się gdzie się powinna przebrać miarka, chyba u mnie. Ile ten człowiek złych i prymitywnych treści wycelował w moim kierunku. Pisząc pod moim prywatnym zdjęciem „że uciekłem przed wyrokami sądowymi do Hiszpanii”. Publikując moje dane osobowe i wyzywając mnie od deb..... To jest dopiero człowiek zawistny i na którego raczej nie ma słów. Człowiek ten twierdzi że jestem właścicielem wszystkich stron i for internetowych w których widać wykupiony nasz baner reklamowy. A więc według jego logiki myślowej muszę też stwierdzić że jest właścicielem wspomnianego forum „haszysz”, gdyż on ma tam baner reklamowy swojego sklepu. A przypomnę że jest to jedyne forum, które od wielu lat pomawia sklep THC-THC.com zakładając tam tematy typu „przypał thc-thc.com”, przypadek! Celowo nie usunąłem moich danych osobowych ze zrzutu ekranu, gdyż w przeciwieństwie do panapestki nie ukrywam się przed swoimi klientami. Zdjęcie które jest widoczne na zrzucie ekranu jest bardzo stare, miałem wtedy 26 lat a obecnie mam 42 lata, tak dla ścisłości 😊 Podsumowując: Opublikował moje dane osobowe nazywając mnie przy tym publiczne deb... zrobił to na Facebooku, więc nawet jeśli ktoś to skasował, to nic nie zginęło. Mam zrzut ekranu z dokładnym linkiem. Pod moim prywatnym zdjęciem na Facebooku napisał że uciekłem do Hiszpanii przed wymiarem sprawiedliwości co jest bzdurą i w prosty sposób to udowodnię. Rozpowszechnia też nieprawdę o tym że sprzedaje dane swoich klientów na policję, twierdząc że to słyszał (stara śpiewka wypisywana na forum haszysz i na grupach Facebooka panapestki). Są to poważne pomówienia. Zrobione na Facebooku. Zostaw komentarz! czy uważasz żeby tego człowieka pozwać do sądu za zniesławienie? Zapraszam również Serdecznie do naszego sklepu https://thc-thc.pl -
Przez kolober · Opublikowano
Dlatego pomiary robi się z ranoffu. Najlepszy patent. -
Przez SmakMaroca999 · Opublikowano
A więc kolejny up. 14 czerwca wszystkie panie zostały wywiezione na miejsce docelowe. W maju pogoda nie rozpieszczała i przymrozki były pod koniec maja i na początku czerwca więc trzeba było się wstrzymać. -
Przez Karen-Chan · Opublikowano
Mam na myśli zawiesinę wodą-ziemia która ma być poddana pomiarowi. Jeśli dam za dużo ziemi to ph powędruje w stronę kwasowa bo będzie większe stężenie kwasów. Natomiast jak dam za dużo wody to roztwór będzie rozciensczony przez co ph powędruje bardziej w stronę zasadową (będzie mniej kwaśne ale nadal kwaśne) Sproboje zmierzyć tą wodę z doniczki -
Przez kolober · Opublikowano
A jaką zawiesine dodajesz do miernika elektronicznego? Przecież raz go kalibrujesz a później już nic nie dodajesz
-
-
Gallery Statistics
Recommended Posts