bongsonn Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Fajnie spoko. Mi te obręcze tylko nie pasowały u mnie. Ale jak ci tak wygodnie
Plantator Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Na takiej powierzchni z tyloma krzakami i z tak długim okresem wegetatywnym inaczej nie da , a i tak będzie busz ?. Zresztą za kilka dni up ?. 1
Kolesio Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Rozumiem ze stosowanie obreczy ma na celu wyprowadzenia glownych szczytow ?
SmakMaroca999 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Ladnie sie zapowiada obserwuje poczynania i zyucze duzych tlustych pal
Plantator Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Kolesio ciężko z miejscem przy 19 aktualnie badylach więc obręcze pomogą wszystko utrzymać w ryzach ☺.Mam nadzieje że to pomoże i jakoś to będzie. I jak napisałeś expozycja topów na światło będzie lepsza. Taki zamiennik siatki?. Smaku dzieki za dobre słowo peace?. Pozdro
Plantator Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Admin zaieś ten growlog bo nie mogę ładować zdjęć z galerii do postu. Pozdro
Plantator Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Opublikowano 2 Maja 2015 Siemanko czas na mały ?.Maleństwa już nie są maleństwami i się powyciągały jak byłem ponad tydzień na wyjeździe?. Dziewuchy mają 23/21. Kilka dni temu dostały papu w ilościach producenta tzn. REGULATOR 1.5/10l pboost 5ml/10l , ca-mg boost 2.5ml/10l no i troszke topboostera. Po takiej dawce papu następny tydzieńmax 10dni będą działać na autopotach. U niektórych roślin dolne liście zaczynają wyglądać jakby były bez powera jakby roślina je zaczęła zajadać? , ale to trochę za wcześniej. Trochę za mocno je przyciąłem ale już odbijają. Pozdro?.
Macky Opublikowano 3 Maja 2015 Opublikowano 3 Maja 2015 Dżungla spróbuj cyknąć następne fotki bez HPS'a.
Plantator Opublikowano 8 Maja 2015 Autor Opublikowano 8 Maja 2015 Siemanko, Dzień 23/27 pomału zaczyna brakować sufitu dla lampy zostało max 10 może 15cm już kilka szczytów zostało nagiętych albo podłamanych ale idzie piknie?. Prosze popatrzeć i ocenić z góry sorry za jakość zdjęć. Anonymous następne postaram się cyknąć bez hps-a.
Recommended Posts