damian328xdd Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Jak rosnie i czy można wy pojemnik goroco wode wlewac zeby parowała i było parno w growboxie ? jak w saunie ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Judaista Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 Wyjeb te kamienie. I jak się domyślam nawet nie jesteś blisko odpowiedniego setupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilovsky Posted March 3, 2015 Share Posted March 3, 2015 każdy kiedys zaczynał Zamiast się po nim wydzierać napisz mu co ma poprawić,a nie krytykujesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojojoziomalos Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 zrob taki kapturki ja robie z butelek plastikowych odcinasz gorna czesc butelki z korkiem i nakladasz na roslinke , korek odkrecony i przykryty, na wieczor wstawie zdjecie jak to kiedys robilem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Mógłbyś cokolwiek o tym boxie napisać, i dać foty lepszej jakości. Poza tym już raczej widać, że brakuje im światła. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SmakMaroca999 Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 te kamienie w tej ilosci moga zaszkodzic niz poprawic kamienie zawieraja rozne mineraly i moga powodowac zakwaszenie lub zmienic twardosc wody. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Malo swiatla lub watpliwej jakosci troche sie wyciagaja z tego co widze jak nie masz hps to kup bynajmniej jakiess cflki to im pomoze przydala by te sie wieksza wilgosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojojoziomalos Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Tak maja wyglądac kapturki o których pisałem http://trawka.org/gallery/image/27236-kapturki/ . zbyt niska temperatura moze powodowac wolny wzrost . temperature w dzien trzymaj 25 a wnocy 18 na poczatek ja zawsze podlewałem 3 kapselki wody co 2 dzien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miś Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 LR na doniczce to lowryder?, jak to auto, to przesadź do większych doniczek, bo ci skarleją. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PanikaGoryla Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 @jojo i ja sie skusilem na takie kapturki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.