-
Wpisy na blogu
-
Przez Macky w Blog Konopny Trawka2 comments
-
Nowe tematy
-
Nowe posty
-
Przez KushSensei · Opublikowano
Pierwsza roślina (ta wczęśniejsza): Pierwsze cięcie: 16g trym 14g małych 22g średnich 27g dużych Drugie cięcie po dojrzewaniu: 18g trym 40g duże 27g średnie 23g małe Czyli coś koło 153g i 34g trymu. (ale nie wiem czy coś nie zaniżyłem) Smak mega owocowy trip fajny przyjemy taki cieplutki 😄A nawet lekko uspokajający / usypiający. Nie mam zbyt wielu zdjęć których jestem pewien że to z tego, ale te jestem pewien. To jak wyglądają topy oraz wysuszone topy i zapach i haj wskazuje że to prawdopodobnie z duża doża prawdopodobnienstwa była Gold Mery Automatic AF (AKS) Roślina druga dała mi łącznie 170g i 18.6g wysokiej jakości trymu. Zapach w czasie uprawy zmieniał się kilkakrotnie, zmienia zapach nawet po suszeniu dlaczego NIEWIEM. Trip dla mnie za mocny, wzmacnia się po pierwszym vaporyzowaniu kilkukrotnie. (Wygrzewanie wzmacnia) Smak cieżko określić taki skun owoc chemia tradycyjne zioło cieżko to określić. Zapach najabrdziej przypomina mi te z pierwszej uprawy. Topy żywice jak nie wiem trym żywiczy jak nie wiem. To jak wyglądają topy oraz wysuszone topy i zapach i haj wskazuje że to prawdopodobnie z duża doża prawdopodobnienstwa była Speed Gorilla Glue AF Jakość suszu tym razem wyszłą całkiem dobra, patrzac na stary susz aż chce go całego przerobic na haszysz ale i tak już z połowe przemieliłem. Czy hasz trzeba zawulkanizować czy można w pylistej formie trzymać (metodą suchą). -
Przez KushSensei · Opublikowano
Na moje oko to zbyt mało światła. Ale to kilka problemów, coś poblokowało rozwój strasznie dodatkowo nierównomierny rozrost. Widać tzw. Pazur co sugeruje nadmiar azotu. Liście popalone. Potas daje sie bardziej na kwitnienie. Nie bój się zrobić flush wstaw do miski i lejesz tak z 2-3 krotność donicy. Wyciąg po tym zabiegu musi chodzić ciągle nie wyłaczaj na noc 🙂 Aby dobrze sobie oschło. Kup jakieś markowe nawozy 150 zł, myślę, że zobaczysz poprawę. Wydaje mi się tam za ciasno, chcesz ratować to pozwól topom dostać to co chcą jeszcze kwiatów nie zawiązała wiec można by wyciąć co nieco ta z lewej strony ma widzę wiekszy potencjał. Posprzątaj tam dobrze, procesy gnijne często działają lawinowo, pozatym plechy nie chcesz prawda. Problem drugi dość poważny masz je już pod lampą wygląda to na górę boxa już, a one już zaczynają wchodzić w stretch podbiją ci w góre z 40 %. Teraz trudny czas: - Musisz wyciąć co zbędne - Zrobić flush - Zainwestuj w nawozy (naprawdę warto) - Calmag i B52 od AN działają osłonowo i "niwelują" stres rośliny Szykuj się na supercropping i musisz to zorbić i nie pierdol, że się boisz, jak tego nie zrobisz to będzie większa lipa niż myślisz. Załatw sobie taśmę izolacyjną jak ci pęknie łodyga to izolujesz żeby nie wysuszało. Mi wisiały niektore topy na 1/4 grubości łodygi podwieszane bo by nie udzwigło ale doszło. Ta z lewej z tyłu ma potencjał, ta druga długo się raczej bedzie zbierać wiec bym ją zostawił ale ją wytnij mocno. Liście też musisz posprzątać wiatraki, preflowery potrzebuja teraz dużo światła i jedzenia ale nie toksyn 😄 Odnośnie ph ci nic wiecej nie powiem ja mam widocznie idealną wodę u siebie. Nigdy nie mierzyłem, ale zestaw AN też podobno automatycznie dba o ph. Podobno.. -
Przez kolober · Opublikowano
Elo420👊 Dzisiaj o godzinę 16⁰⁰ na kick będę przeprowadzał na żywo trening LST na jednej roślinie. Chętnych zapraszam na kanał AlienGrow -
Przez MakaPaka · Opublikowano
Dzień 53veg / 8 flo Temperatura w dzień 28.5/ noc 19 Wilgotność 63/80 VPD ~0.8 Witam. Dziewczyny rosną dosyć zdrowo. Za tydzień/półtorej będzie fryzjer bo zarosły już bardzo. -
Przez Jebaniec · Opublikowano
Witajcie, dziewczyny mają 7 tygodni. Ostatnie półtora stoją w miejscu, a liście zaczęły żółknąć. Światło 18/6 ph7.0 podlewane wedle uznania, co 4 dni średnio ale ostatnio coś nie tak. Może coś podpowiecie, szkoda dziewczyn a to automaty. światło min 30cm nad z nawozów tylko zestaw top max co drugie podlewanie z niewielkimi dawkami wraz z uniwersalnym nawozem z potasem do roślin doniczkowych, doniczki 8l.
-
-
Gallery Statistics

Recommended Posts